Przejdźmy do sedna sprawy... Jak są już serwery, jest zmieniona konfiguracja - zostało nam tylko - NOWA REKLAMA ZAJAWKI^
Nasz szanowny sh@ mazaK ;]]] zrobił nową reklamę dla zajawki^. Przedstawia się ona następująco:
Wszystkie serwery to serwery gry counter-strike 1.6 STEAM + NONSTEAM
Nazwa Serwera : zajawka^ |FFA| CS-ZAJAWKA.pl
Adres IP : 194.169.126.39:27015
Rodzaj : STEAM+NONSTEAM
Zapotrzebowanie na adminów : Słabe
Typ : FFA
Sloty : 32
Limit czasu : 20
VAC : Właczony
H@ : mazaK
Forum : Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6
Nazwa Serwera : zajawka^ |4FUN| CS-ZAJAWKA.pl
Adres IP : 194.169.126.39:27016
Zapotrzebowanie na adminów : Takie sobie
Typ : 4FUN
Sloty : 32
Limit czasu : 20
H@ : JaszczuR
Nazwa Serwera : zajawka^ |FFA D2| CS-ZAJAWKA.pl
Adres IP : 194.169.126.39:27017
Zapotrzebowanie na adminów : Duże
Typ : FFA DD2 ONLY
Sloty : 28
Limit czasu : 60
H@ : kASTET
Gorąco zachęcam do odwiedzin serwerów oraz strony!
Pozdrawiam.
LINK DO REKLAMY:ww.cs-zajawka.pl/... - Z tej strony kopiujecie prawidłową treść reklamy.
Mamy prośbę do wszystkich użytkowników forum o [b]wstawianie tej reklamy na forach w odpowiednim dziale, w podpisach, na nk (gdzie tylko jest możliwe). Przypominamy jednak o prawidłowym reklamowaniu zajawki!
Żaden spam, jeżeli dany temat już istnieje na forum, poproście moderatora o zmianę treści postu - podając jako właściwą nową obrazkową reklamę ;]
Jak zauważyliście już pewnie, nie trzeba nic dopisywać. Wystarczy skopiować link do reklamy i wstawić na inne forum ;) Mam nadzieję że wspomożecie w ten sposób zajawkę, a teraz do reklamowania zajawkowicze! ;]]]
Drodzy, zajawkowicze ta nowa reklama ma szanse na olbrzymi sukces. Dlatego pytam Was:
POMOŻECIE?
Pamietajcie, zeby nie spamowac. Sprawdzajcie na forach przy uzyciu opcji szukaj, czy juz nie ma tematow zwiazanych z zajawka. Jesli takowe sa - piszcie do moderatorow o zmiane. Piszcie i podawajcie link z trescia posta do zmiany - macie go tutaj: http://cs-zajawka...eklama.txt
U mnie w mieście zrobili dwa telebimy. Podobno za reklamę co 5 min tak ileś złotych ale niewiem dokładnie ile. Może bym się przeszedł i z nimi dogadał to by co 5 min puszczali cs-zajawka.pl ;p
A tak po za tym będę się starał jak najlepiej reklamować zajawke ;]]
Ja wpadłem na pomysł żę wydrukuje reklame zajawki,będe ją rozwieszał na słupach i wgl :DPośle wam fotki,żebyście mi uwiezyli.Postaram sie tez zrobic reklame w internecie