Zobacz temat
Sieć serwerów cs 1.6 zajawka^ ∫ zajawka^ FORUM OGÓLNE ∫ OGŁOSZENIA

Nowoczesne strony WWW

Drukuj temat
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 01/04/2010 15:44
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Witam!

Moi drodzy,
pragnę Wam przedstawić stronę inną, wyróżniająca się na tle konkurencji, gdzie framework nie opiera się na topie, contencie i footerze.
Koncepcja strony, to całkowita abstrakcja zabierająca Was w specyficzny klimat.

Proszę oceniać, komentować pokazywać stronę znajomym, niech również ją ocenią.

adres to: Projektowanie stron WWW

Czekam na komentarze/opinie.

Pozdrawiam.
www.mdfx.pl
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 01/04/2010 16:06
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Jak zaczęła mi się ładować strona, to po prostu nie wiedziałem co powiedzieć. Strona całkowicie odmienna od innych, ten podwodny świat mnie urzekł :D, najpierw uczucie jak w łodzi podwodnej, a następnie meduza przekształcająca się w jakąś maszynę. Gdy pojawiły mi się zakładki nie zareagowałem, mając nadzieję, że coś jeszcze się pojawi ;)
Strona po prostu świetna, widząc jej poprzedni wygląd, muszę powiedzieć, że zmiany wyszły jej na lepsze, ciekaw jestem ile czasu zajęło jej stworzenie ;) (oraz ile kosztowałoby stworzenie podobnej ;])
Edytowane przez Judi dnia 01/04/2010 16:07
http://www.youtube.com/user/JudiMakeFun?feature=mh
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 01/04/2010 16:10
Awatar
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

W opisie bedę starał się być szczegółowym ;)
Dla mnie:
- początek, dobry pomysł z ładowaniem strony pasujący do 'morskiego' klimatu, ale strona strasznie długo mi się ładowała. Oczywiście to jest zrozumiałe, ciekawa strona z ciekawą grafiką i animacją to musi się to gdzieś ładować :P Aby coś zyskać trzeba coś stracić, ale ogólnie stronka szybko chodzi, tylko z ładowaniem strony mnie trochę wkurwiło ;]]

- Na początku jak wchodzisz na stronkę jest trochę pusto, ale później otwierając kolejne zakładki strona się wypełnia i jeszcze ten przylatujący i rozkładający się 'aquagenius' to normalnie rozniosło mnie bo takiego czegoś nie spodziewałem się i nie widziałem jeszcze na żadnej stronce :P

+ na stronce łatwo znaleźć wszystkie elementy, dobrze 'obsługuje' się stronką, wszystko czytelne i ciekawie wykonane ;)

+ spodobał mi się 'specyficzny klimat' tzn. transformers + morze ;) dźwięki jak i animacja wyrażają najlepiej to co chciałeś uzyskać

+ animacja tej trawy nie jest już taka sztuczna jak przy włosach we wcześniejszym projekcie

+ ogólnie wyjebiście wszystko dobrane, GOOD JOB ;]]

A przy okazji taka mała dygresja : "Jak skończę aquagenius to zajmę się stronką zajawki i dodam Wam dużo bajerów i ulepszeń ; ]]]" No to czekamy :P :D
http://gaming.web-play.pl
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 01/04/2010 17:15
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Mazak dobre to jest;) Jak otworzyłem to od początku powiało świeżością. Wreszcie coś nowego... Jako pokolenie 89' mogę powiedzieć ze sam chciałbym takową stronkę posiadać i mieć Twoje umiejętnościPfft Myślę że to krok w dobrą stronę. Tak wyobrażam sobie strony przyszłości. Wreszcie zerwaliście z monotonnymi nagłówkami i tabelkamiSmutny wiem ze jest jeszcze pełno konserwatystów i niektórzy lubią standardowe stronki, ale myślę że młodzi to łykną jak świeże bułeczki. Mnie osobiście chwyta za serce;) Obyś to sprzedał drogo;) Powodzenia w udoskonalaniu tego pomysłu. Pozdrawiam i gratulacje.Smiech
cs-zajawka.pl
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 01/04/2010 17:25
Awatar
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Marcinie, stronka jak zwykle zajefajna, i jak zwykle fajniejsza od poprzedniej. Widac napracowales sie, ale efekt koncowy wynagrodzi ci chyba caly trud wlozony w projekt.
www.cs-zajawka.pl
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 01/04/2010 17:27
Awatar
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

No no Mazaku, masz się czym chwalić ;] Powiem iż jestem z Ciebie dumna, tak sobie oglądam wersja pierwsza i druga... rozwijasz się - to widać ;] Co raz lepiej.. wersja trzecia też będzie? Jeśli tak, to na pewno będzie idealna.

Może ja się nie orientuje, nie jestem w temacie - ale jest to pierwsza strona wyróżniająca się od tych innych, powiało pomysłowością, świeżością i PROfesjonalizmem ;]

Początek zaciekawia, reszta zaskakuje a koniec sprawia że chce się więcej :D To tak w skrócie o stronce tej ów ;]
http://www.lastfm.pl/user/NiePokemoniasta
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 01/04/2010 18:14
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Tym razem to sie postarales i to konkretnie Marcin musze Ci powiedziec. Mimo długo ładujacego sie projektu jest on niezwykle efektowny i przyciaga wzrok w sposob wrecz niesamowity !!!!

Wielkie ukłony w Twoja strone i jestem zaskoczony Twoimi zdolnosciami :DD

Buziak*
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 01/04/2010 18:27
Awatar
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Super nareszcie cos nowego sam robie strony moze nie na poziomie profesjonalnym ale to jest naprawde swietne.Nie mam pojecia jak takie cos zrobic w graficie szacun za to Smiech
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 01/05/2010 13:09
Awatar
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Strona jest super , fajnie się rozpoczyna na początku nie wiedziałem o co chodzi z tym radarem Pfft I puzniej ta woda naprawdę super strona .
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 01/05/2010 15:58
Awatar
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

No Mazak postarałeś się Smiech
Stronka elegancka, taka inna ;] podoba mi się ;]

Przeskocz do forum:

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

M@dHuNtEr
22/05/2012 07:06
dobra spierdalam zarabiac PLNY :D

mazaK
22/05/2012 06:07
Impotencji intelektualnej - stanowcze: NIE! ; ]

RuSSeK
21/05/2012 23:41
wpierdolilbyym kanapke ;)

Patriko
21/05/2012 23:28
sqn

Donaro
21/05/2012 21:39
groch

SoKoL
21/05/2012 21:36
fasola

Gucio123
21/05/2012 17:45
NOGA GEJMANA NA PREZYDENTA.!

eQ
21/05/2012 07:42
NERMAL NA ADMINA !!! : )

M@dHuNtEr
21/05/2012 07:16
co to sie dzieje jakis armagedon kurwa!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!

Donaro
21/05/2012 01:08
Kurwa Marcin albo słuchasz Adminów albo jebanych botów. Przywróć Nermala albo banuj ich sam.