Dodany dnia 01/04/2010 15:44
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Witam!
Moi drodzy,
pragnę Wam przedstawić stronę inną, wyróżniająca się na tle konkurencji, gdzie framework nie opiera się na topie, contencie i footerze.
Koncepcja strony, to całkowita abstrakcja zabierająca Was w specyficzny klimat.
Proszę oceniać, komentować pokazywać stronę znajomym, niech również ją ocenią.
adres to: Projektowanie stron WWW
Czekam na komentarze/opinie.
Pozdrawiam.
Dodany dnia 01/04/2010 16:06
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jak zaczęła mi się ładować strona, to po prostu nie wiedziałem co powiedzieć. Strona całkowicie odmienna od innych, ten podwodny świat mnie urzekł :D, najpierw uczucie jak w łodzi podwodnej, a następnie meduza przekształcająca się w jakąś maszynę. Gdy pojawiły mi się zakładki nie zareagowałem, mając nadzieję, że coś jeszcze się pojawi ;)
Strona po prostu świetna, widząc jej poprzedni wygląd, muszę powiedzieć, że zmiany wyszły jej na lepsze, ciekaw jestem ile czasu zajęło jej stworzenie ;) (oraz ile kosztowałoby stworzenie podobnej ;])Edytowane przez
Judi dnia 01/04/2010 16:07
Dodany dnia 01/04/2010 16:10
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
W opisie bedę starał się być szczegółowym ;)
Dla mnie:
- początek, dobry pomysł z ładowaniem strony pasujący do 'morskiego' klimatu, ale strona strasznie długo mi się ładowała. Oczywiście to jest zrozumiałe, ciekawa strona z ciekawą grafiką i animacją to musi się to gdzieś ładować :P Aby coś zyskać trzeba coś stracić, ale ogólnie stronka szybko chodzi, tylko z ładowaniem strony mnie trochę wkurwiło ;]]
- Na początku jak wchodzisz na stronkę jest trochę pusto, ale później otwierając kolejne zakładki strona się wypełnia i jeszcze ten przylatujący i rozkładający się 'aquagenius' to normalnie rozniosło mnie bo takiego czegoś nie spodziewałem się i nie widziałem jeszcze na żadnej stronce :P
+ na stronce łatwo znaleźć wszystkie elementy, dobrze 'obsługuje' się stronką, wszystko czytelne i ciekawie wykonane ;)
+ spodobał mi się 'specyficzny klimat' tzn. transformers + morze ;) dźwięki jak i animacja wyrażają najlepiej to co chciałeś uzyskać
+ animacja tej trawy nie jest już taka sztuczna jak przy włosach we wcześniejszym projekcie
+ ogólnie wyjebiście wszystko dobrane, GOOD JOB ;]]
A przy okazji taka mała dygresja : "Jak skończę aquagenius to zajmę się stronką zajawki i dodam Wam dużo bajerów i ulepszeń ; ]]]" No to czekamy :P :D
Dodany dnia 01/04/2010 17:15
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Mazak dobre to jest;) Jak otworzyłem to od początku powiało świeżością. Wreszcie coś nowego... Jako pokolenie 89' mogę powiedzieć ze sam chciałbym takową stronkę posiadać i mieć Twoje umiejętności
Myślę że to krok w dobrą stronę. Tak wyobrażam sobie strony przyszłości. Wreszcie zerwaliście z monotonnymi nagłówkami i tabelkami
wiem ze jest jeszcze pełno konserwatystów i niektórzy lubią standardowe stronki, ale myślę że młodzi to łykną jak świeże bułeczki. Mnie osobiście chwyta za serce;) Obyś to sprzedał drogo;) Powodzenia w udoskonalaniu tego pomysłu. Pozdrawiam i gratulacje.
Dodany dnia 01/04/2010 17:25
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Marcinie, stronka jak zwykle zajefajna, i jak zwykle fajniejsza od poprzedniej. Widac napracowales sie, ale efekt koncowy wynagrodzi ci chyba caly trud wlozony w projekt.
Dodany dnia 01/04/2010 17:27
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
No no Mazaku, masz się czym chwalić ;] Powiem iż jestem z Ciebie dumna, tak sobie oglądam wersja pierwsza i druga... rozwijasz się - to widać ;] Co raz lepiej.. wersja trzecia też będzie? Jeśli tak, to na pewno będzie idealna.
Może ja się nie orientuje, nie jestem w temacie - ale jest to pierwsza strona wyróżniająca się od tych innych, powiało pomysłowością, świeżością i PROfesjonalizmem ;]
Początek zaciekawia, reszta zaskakuje a koniec sprawia że chce się więcej :D To tak w skrócie o stronce tej ów ;]
Dodany dnia 01/04/2010 18:14
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Tym razem to sie postarales i to konkretnie Marcin musze Ci powiedziec. Mimo długo ładujacego sie projektu jest on niezwykle efektowny i przyciaga wzrok w sposob wrecz niesamowity !!!!
Wielkie ukłony w Twoja strone i jestem zaskoczony Twoimi zdolnosciami :DD
*
Dodany dnia 01/04/2010 18:27
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Super nareszcie cos nowego sam robie strony moze nie na poziomie profesjonalnym ale to jest naprawde swietne.Nie mam pojecia jak takie cos zrobic w graficie szacun za to 
Dodany dnia 01/05/2010 13:09
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Strona jest super , fajnie się rozpoczyna na początku nie wiedziałem o co chodzi z tym radarem
I puzniej ta woda naprawdę super strona .
Dodany dnia 01/05/2010 15:58
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
No Mazak postarałeś się 
Stronka elegancka, taka inna ;] podoba mi się ;]