Dodany dnia 02/15/2012 21:46
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
tak ostatnimi czasy jak gram na innych serwerach 4FUN odczuwam wrażenie że naszemu 4FUN trochę do nich brakuje (nie chodzi o to że mi się na zajawkowym nie podoba,wręcz przeciwnie bo atmosfera jest naprawdę doobra ale chodzi o to żeby detalami przyciągać do nas nowych graczy...otóż dla naszego 4FUN dodałbym KNIFEMOD taki mały detal a cieszy :D ... plugin..coś w stylu co zrobił mazaK ale dotyczący że podczas podkładania paki pojawia się pasek nad głową gracza ... roundsound - bardziej weselszy bo klasyczny tekst "headshoooot" można spotkać na każdym niczym nie wyróżniającym się serwie, reasumując nie mam na myśli aby wypowiedź została potraktowana jako narzekanie...chodzi o to żeby 4FUN był oryginalny i przyciągał graczy ;)
Dodany dnia 02/15/2012 22:18
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Wszystko jest git na naszym 4Fun nic lepiej nie kombinować , ja co wejde na jakies inne 4Fun to nasrane wszystkiego , rzygać sie chce ;pp
Jedynie co potrzebne to nowe mapy ! WildyWest
np
Dodany dnia 02/15/2012 22:52
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dodany dnia 02/15/2012 22:59
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Noo ja bym pozmieniał dużo w MC, RS, też można byłoby wrzucić jakieś brechowe;] Ale to już pomyślimy jak ruszą serwery.
Dodany dnia 02/16/2012 08:11
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Przydałoby się też w sprawie 4 FUN uporządkować forum trochę, spisać zarząd... Pododawać graczy miesiąca itp...
A co do samego serwera to owszem muzyczka jakaś, może drobna zmiana w rozgrzewce? No i mapki nowe, kilka przynajmnniej. 
Dodany dnia 02/16/2012 11:24
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Generalnie to tak, nie ma sensu zbyt dużo pluginów wrzucać, bo serwer może lagować. Jednak po włączeniu serwerów ustawię Wam parę starych, sprawdzonych pluginów + nożówka z FFA, bo ta akurat jest dobra.
Mimo tego, przydałby się normalny H@, bo Łukasz nie ma czasu, czy tam chęci. Kręci se baty i ma wyjebane w staty, hahahaha ; ]]]]
Dodany dnia 02/16/2012 11:44
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ja mogę spróbować ogarnąć 4 FUN z Twoją pomocą na początek.
Dodany dnia 02/16/2012 12:16
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dodany dnia 02/17/2012 13:22
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
A to co jeszcze nic nie wrzucaliscie na serwa ?? 
Dodany dnia 02/17/2012 13:34
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ja bym widział na 4FUNIE rozgrzewkę z granatami, a na FFA tak jak jest czyli nożówka