Podanie składam po to aby rozbudzić dyskusję pełną krytyki. Zapraszam do hejtowania, pieprzenia i mało konstruktywnych wypowiedzi, które nie przełożą się na nic więcej, jak tylko na kompromitację człowieka, który ma coś do mojej wyjątkowo skromnej osoby.
Jak długo grasz na serwerze?: Kilka lat. Twój wiek: 24. Twoje nicki na serwerze: [AH1N1]BBoy. Czy byłeś banowany na serwerach zajawki?: Wiele razy. SID konta steam:http://steamcommu.../ah1n1bboy Twoje doświadczenie w adminowaniu: Wkurwiam adminów swym profesjonalizmem. Staż gry w CS: 11 lat. Dostępność: All day, all night. WTF? W jaki sposób zasłużyłeś na admina: Ciągle mi walą SS'y- chce dostać flagę żeby to się nie powtarzało [straszny jestem nie?]. Poza tym znam się na tym jak niewiele osób, AMX'a wyssałem z mlekiem matek osób, które go tworzyły.
~WAŻNE! Zoobowiązuję się płacić comiesięczną składkę na serwery zajawki wynoszacą 10 złotych. (niepłacenie składki skutkuje zawieszeniem usera w prawach administratora)
Poza tymi wyzwiskami na Forum, to nie mam zastrzeżeń. Nie wiem jak z obecnością na Serwerze jest(bo nie gram już na FFa) Ale jak jeszcze grałem, to widywałem go często. Lecz moja jeszcze jedna uwaga, mało się odzywa Nie bój się nikt Cię nie okrzyczy za to, że coś tam napiszesz/ Powiesz Jestem na: TAK!