Człowieku IP to jest adres twojego neta (Każdy kto ma neta ma IP stale lub zmienne)
Te zadanie nie należy do mnie ale sprawdziłem Cie, dostałeś też bana (pewnie za czity - bo powód "wstaw ss...") na innej serwerowni (nie będę mówił jakiej bo będzie że reklamuje jakiś serwer) gdzie grałeś pod tym samym nickiem.
Ty umiesz czlowieku czytac. Gram na STEAM a ktos gral NA NOSTEAM i dostal bana !!! POWOD " CZITUJESZ"
Ja nie gram na NOSTEAM. Moze moj brat gral na drugim kompie na NS. Mamy to samo IP bo jeden kabel. Skoro nie gralem na STEAM i mam bana nie wiem za co. A czemu mam miec BANA na STEAM skoro ktos gral na moim IP na NOSTEAM jako RozQrv!atoR. Wezcie ludzie to ogarnijcie bo ja juz nic z tego nie kumam. Dziekuje.
NA STEAM MAM NICK " [m]K^ A NA NOSTEAM NIE GRAM !!!
RozQrv!atoR ten koleś czitował perfidnie ! Jeszcze do tego obrażał graczy więc twój młodszy braciszek musiał czitować . Albo ty może Ci nie szło to sobie wbiłeś na non na małych haxach . No ale nie wiem to już zależy od admina banującego .
Ja mam czyste konto STEAM. Sam jestem adminem. To zostawcie tego bana jak da rade na nick albo cos byle nie na mojego STEAMa. Bo to juz nie moja wina ze ktos gral odpalony na NS, i ze mamy to samo IP.
Ja juz wszystko napisalem co moglem i jak bylo. Mlody pewnie gral odpalony. Szkoda mi tylko mojego STEAMA przez to. Nie moja wina ze mamy jedno IP. Decyzja do Was zalezy. Ale ja prosze o UB na STEAM. Mam od 2009roku STEAM i nigdy nie bylem banowany... Dziekuje i czekam na odpowiedz.
Słuchaj kolego
za błedy sie płaci i nie interesuje mnie to czy to ty grales czy gral to twoj brat
ktos na tym ip latal odpalony (a masz stale ip to wszystko nam wyjasnia)
teraz mozesz pocziekowac bratu jak to faktycznie on .
Dam Ci ub a brat znowu sobie bedzie wchodzil na jakis czitach.
Acha... to rewelacja. Jak bym byl jakims czitem to bym sie z Wami klocil i Was wyzywal. Napisalem wszystko szczerze bez sciemniania... Kiedys sam u Was demo wstawialem z odpalem. Ale nic. Dziekuje za rozpatrzenie. Mozna zamknac bo ban i tak pewnie zostanie. Szkoda bo macie fajna serwerownie i pelne serwery.
PS. Brat juz nie pogra w CS bo mu haslo na lapku zalozylem. Dajcie chociaz szanse...