Od wczoraj rana mam lagi na każdy serwie sprawdzałem to samo lagi
A występują one co 10sekund ścina mnie na 2sekundy i puszcza i tak co 10 sekund nie wiem o co chodzi
przedtem nie miałem ich grałem luźno a teraz mnie to wkurza bo grać nie idzie wyskakuje ktoś ja laga łapie i lipa ;/ może ktoś z was miał taki problem i mi pomoże .
A i dodam jeszcze że mam neta 6mb i ping 30-40 nie skacze a lagi są ;/
Jak ja mam takie coś jak ty, to reset steam, albo uruchamiam od nowa komputer i wszystko dobrze. Też może być od tego, że masz za bardzo kompa zasyfionego niepotrzebnymi programami, plikami, czy innymi bzdetami. Mi pomaga to co napisałem w pierwszym zdaniu;] Powodzenia Może ci to też pomoże;D
Mam podobnie jak ty też miałem ping 40-50 i teraz też bardzo duże lagi na każdym serwerze. Ale zrobiłem tak:
Jak masz steama to w trybie offine
Alt+Ctrl+delete-->Menadżer Zadań-->Procesy-->HL.exe czy jak tam masz cs ustawionego--> kilkasz na niego prawym przyciskiem myszy-->ustaw priorytet-->niski
Spróbuj może pomoże mi trochę zmniejsza ten wysoki ping!!!
Masz stałe łącze, czy kablówke? Ja mam również 6mb, ale z netii i przez ostatnie 3-4 dni z nieznanych powodów też mi ta szybkość neta drastycznie spadła. Jeśli również miałbyś neta z netii, to być może ten wysoki ping spowodowany jest jakąś usterką nie spowodowaną przez twój komputer, ale u nich