Dodany dnia 02/10/2012 15:24
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Admin-nie wiem
Mapa:de_train
Powód-nie mam pojęcia , ale sądze , że admin dał mi bana za "czitowanie"
godzina- ok 15:15
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : Hope
[AMXBANS] Przyczyna : ' cs-zajawka.pl mowi bye bye '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.cs-zajawka.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 85.89.190.134 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked : Masz BANA. Sprawd
No adminie czekam na demko ;))Edytowane przez
Hope dnia 02/10/2012 15:25
Dodany dnia 02/10/2012 15:51
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
I na co chłopie liczysz?
Jeździsz po ścianach aż miło, udajesz niewiniątko a tak na prawdę dobrze wiesz kto gdzie jest. Oglądałem Cię około 20 minut przed zbanowaniem i nie mam żadnych wątpliwości. Tam gdzie jest czysto to idziesz na żywioł a tam gdzie jest brudno czekasz i uważasz. Szczególnie demko Hope1.dem
Wstawiam link: http://www.upload...=4F352EC42
Dodany dnia 02/10/2012 18:01
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
O destro dobrze ja go też obczajałem i na moje ma wh . koleś jeździ po ścianach na żywca no ale tu do mnie zdanie nie należy . 
Dodany dnia 02/10/2012 18:05
Dodany dnia 02/10/2012 19:41
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
oglądałem wszystkie po 2 razy ,czasami na prawde to tak wygląda ale jak dla mnie to przypadek ;) gram już od dłuższego czasu w cs i wiem , gdzie przeciwników zazwyczaj jest dużo i należy uważać , no ale dobrze wy jesteście adminami i wy oceniacie a mi się nie chce z wami kłócić , ja mam czyste sumienie co do siebie i wiem , że na żadnym wh nie gram , ale wy rozdajecie bany i wy decydujecie o tym czy dana osoba ma mieć zdjętego bana czy też mieć zakaz wejścia na serwer permamentie ;) A co do Ciebie 8gg , to jak dla mnie jesteś zerem , 3 razy kampisz w tym samym miejscu , 3 razy Cię zabijam a następnie wyzywasz mnie od frajerów , ciot itd ;) Pozdrawiam twoje zajebiste wychowania lizodupie ;) A zarazem żegnam się z tym serwem chcąc napisać , że na prawde jest to fajny serwer no ale jeśli admin uważa , że gram na wh no to trudno , pójdę pomykać gdzie indziej ;) Siemanko ;)
Dodany dnia 02/10/2012 23:35
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
tez widzialem. Troche dziwnie grasz, ale może to dzieki sluchaweczkom tak Ci szlo.. Nie potrzebnie te wyzwiska chopie...
Dodany dnia 02/11/2012 12:23
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Słuchawki to głupota bo myślisz że na czym ja go podglądałem? Mam porządny sprzęt i akurat na tym zawieść się nie mogę.
Nikt nie może Hope Ci wierzyć na Twoje słowa o sumieniu itd. tu trzeba mieć dowody. Ja je mam. Demko Hope1.dem pokazuje idealnie.. Zamykam temat skoro przyjmujesz bana bez problemu. (To też oznaka winnego)