Zobacz temat

[SS] BBoy.

Drukuj temat
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 14:29
Awatar
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

1.Nick: [AH1N1]BBoy.
2.Godzina bana: 20 minut temu?
3.Który z adminów robił screeny: Destro.
4.Link do spakowanych w paczce screenów:

I teraz wyjaśnienie..

1. Nie życzę już sobie ss'ów na serwerze FFA. Jestem graczem, który miał na zajawce robionych najwięcej zdjęć. Sytuacja powtarza się co jakiś czas mimo, że gram tu już z 3 lata?
2. Destro nie wyszedł nawet na specta żeby mi zrobić ss'y i zrobił to podczas gry. To ma być profesjonalizm sytuacji? Na mojej serwerowni zabierałem za takie coś admina od ręki. Najgorsze jest to, że jakiś frędzel napisze "bboy ma haxy" i od razu ssy. A jak mnie obrażają, że czit na publicznym i ja się wkurwiam to tylko "bboy spokojnie, odpuść sobie". To jest normalne?
3. Nie lubię Cie destro za to. I tak jak Ci napisałem przed tym jak mnie wyrzuciło po banie- "jebn.. się".

i44.tinypic.com/33dds35.jpg
i44.tinypic.com/kc1mab.jpg
i41.tinypic.com/4rcl8j.jpg
i44.tinypic.com/3m9k.jpg
i43.tinypic.com/nvyxaq.jpg

Pozdrawiam
Edytowane przez THE ROCES dnia 02/07/2012 14:39
www.nhk.nazwa.pl/blog/cs/bboy.png
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 14:43
Awatar
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Po pierwsze. Oglądałem Cię od dust2 bo ktoś napisał że jesteś odpalony.
Mówię sobie: ,,kurwa? Bboy? nie możliwe" Ale zacząłem sobie podglądać co jakiś czas i wydałeś mi się grubo dziwny - nie żebym Cię obrażał albo coś.

Po drugie. Skoro na swojej serwerowni byłeś taki profesjonalny i skoro wiesz o co chodzi w pracy admina to na chuj piszesz głupoty w stylu ,,już Cię nie lubię" - no proszę Cię Smiech

Po trzecie. Wstawiam link do spakowanych dem, przeglądnięcie wszystkich zajmie około 8 minut nie więcej.
Proszę administrację z zapoznanie się z tym wykorzystując MODE aby zobaczyć jak szybko a czasami za szybko strzela nasz przyjaciel. Link - http://www.2share.../Bboy.html

Nie obraź się stary ale po prostu wykonuje swoje obowiązki i powiem Ci tak: ja Cię lubię i mam nadzieje że z dema okiem administracji nic nie wyniknie.

Pozdrawiam.
badges.steamprofile.com/profile/default/steam/76561198026134356.png

cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_userbar_ffa.jpg
www.cs-zajawka.pl
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 14:47
Awatar
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

To fakt- strzelam szybko, za szybko. Odkryłeś mój sekret mistrzu- używam słuchawek. Moja taktyka legła w gruzach- często zaczynam strzelać zanim wyjdą bo sami wchodzą pod celownik wtedy. Dobre nie? Stary ile Ty grasz w CS'a? Bo ja od 2001 roku.

I weź mi nie wyjeżdżaj z tekstami na czym polega praca admina bo tylko się kompromitujesz.
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 14:49
Awatar
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Administracja oceni.

I może też ocenić kto się kompromituje zbędnym ,,pierdoleniem"
Wjeżdżam na Ciebie? Nie. Więc też tego nie rób i poczekaj.

www.cs-zajawka.pl
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 14:54
Awatar
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Po prostu rusz dupę z tym unbanem bo z tych demek nic nie wynika i nic nie wyniknie, a jak będziesz chciał mi potem przypierdolić- lub ktokolwiek inny z adminów to przecież się to zrobi?? Tak czy nie? Mam stałe IP. Tak czy nie? Myśl człowieku.

JESTEM CHORY. MAM WOLNE. KURWA- nie wtedy gdy muszę iść do pracy, ale kiedy mam wolne. BRAWO!
Edytowane przez BBoy dnia 02/07/2012 14:56
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 17:17
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Weź to wrzuć na jakiś normalny hosting. Wrzuciłeś na jakiś gówniany nie idzie pobrać. Daj chłopakowi unban bo ss czyste. sprawdzimy demo to się go zbanuje jeżeli zajdzie taka potrzeba.
cs-zajawka.pl
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 17:24
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Tak daj UB. A co do Ciebie Bboy to wyluzuj trochę... Destro mimo to że na niego wjeżdżasz zachował spokój a Ty dalej swoje pierdolenie. Zachowujesz się trochę jak dziecko, świat nie kończy się na csie, więc poczekaj na UB a nie się bulwersujesz że chcesz UB i huj Cię to obchodzi. Niechciałbyś żebyśmy powiedzieli HUJ nas obchodzi Twój ban prawda ? Więc nie zachowuj się tak...
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_userbar_4fun.jpg

cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_02.jpg
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_05.jpg
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_06.jpg
fotozrzut.pl/zdjecia/1338e5c418.gif
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 18:01
Awatar
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

UB już jest.
Mimo tego ,,pierdolenia" ja nikogo nie mam zamiaru obrażać. Wracaj do gry - mówię to szczerze pokojowo. Każdy popełnia błędy i w tym przypadku mam nadzieje że go popełniłem bo Cię lubię.

Wrzucam paczkę z demami na inne serwery, mam nadzieje że nie będzie problemu. Po za tym wcześniej na 2shared nigdy problemu nie miałem.

http://www.sendsp...f8d4a58063

http://www.supers...=3BBE5E722

Informacja od Modertatora
Przypominam wam Panowie o zachowaniu kultury na forum. Zasady te dotyczą jednakowo adminów, jak i zwykłych użytkowników. Następnym razem proszę o bardziej przemyślane dobieranie epitetów.
Edytowane przez noga pudziana dnia 02/07/2012 18:25

www.cs-zajawka.pl
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 21:54
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

ok destro dzięki za ponowną wrzutkę; ]] Pobrałem i obejrzałem na zwolnionym tempie. Według mnie kolega destro pomylił się. Na każdym demie widzę pre-fire. Czasem spóźniony nawet.Typowo na słuch. Specjalnie podkręciłem dźwięk na słuchawkach. Przyczepiłbym się może do 1 akcji ale to może być przypadek albo ogranie bo typo stał w standardowym miejscu na gali na "s" przy a na dd2. Wychodzisz i zaczynasz strzelać pomimo tego że go nie było słychać bo koleś stał sztywno jak brzoza. Tak jak mówię nie zbanowałbym na podstawie tej akcji. BBoy gra dziwnie jak każdy kto za każdym razem strzela przed gościa ale to nie wygląda mi na wh. Prędzej jak już powiedziałbym że ma wzmocnione dźwięki obrażeń i kroków. {czy to czit?-- nei wiem] Druga sprawa to interp. Polecę wam ciekawy artykuł który każdy admin powinien znać: http://forum.blac...-a-interp/

Podsumowując jak dla mnie czysto i nie dałbym bana za takie coś. Pozdrawiam.
P.S: BBoy ogarnij sie i nie fochaj się jak dziewczynka jak ci ktoś jebnie ss. Mamy do tego prawo dobrze o tym wiesz.
cs-zajawka.pl
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 02/07/2012 22:44
Awatar
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

1. przynajmniej ja z tego fucking hostingu nie potrafie sciagnac demka
2. BBoy jak pozostali mowili, WYLUZUJ! Wiem ze to troche dziwne ze znowu SSy Ci robia ale taka praca adminow. Nie jestes pepkiem świata. Ja to bym sie cieszyl jak ktos mi SSy zrobi bo przynajmniej odebrałbym to za jakis dowod ze jestem dobry ;d a tak gram ponad rok i nikt sie mna nie interesowal.
3. Aro powiem Ci ze temat mocny! Koles ma leb jak sklep ktory to wymyslil. Takie ciulstwo jak interp a roznica makabryczna!
img802.imageshack.us/img802/6294/garfield2s.jpg

Przeskocz do forum:

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

M@dHuNtEr
22/05/2012 07:06
dobra spierdalam zarabiac PLNY :D

mazaK
22/05/2012 06:07
Impotencji intelektualnej - stanowcze: NIE! ; ]

RuSSeK
21/05/2012 23:41
wpierdolilbyym kanapke ;)

Patriko
21/05/2012 23:28
sqn

Donaro
21/05/2012 21:39
groch

SoKoL
21/05/2012 21:36
fasola

Gucio123
21/05/2012 17:45
NOGA GEJMANA NA PREZYDENTA.!

eQ
21/05/2012 07:42
NERMAL NA ADMINA !!! : )

M@dHuNtEr
21/05/2012 07:16
co to sie dzieje jakis armagedon kurwa!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!

Donaro
21/05/2012 01:08
Kurwa Marcin albo słuchasz Adminów albo jebanych botów. Przywróć Nermala albo banuj ich sam.