Witam. Mam mały problem ze stroną internetową, którą z resztą wszyscy dobrze znają FEJSBUK :D Wszystko mi dobrze działało dopóki nie wpuściłem młodszej siostry na komputer... Chodzi o to że wszystkie strony mi działają poprawnie a facebook otwiera mi się tak jakby był zrobiony w paincie... Jakbym na win 95 w notatniku to otwierał ;p Kiedyś miałem już ten problem z tą samą stroną ale nie pamiętam jak go rozwiązałem. PROSZĘ O POMOC.
No takk.... Tylko że wszystko mi elegancko działa oprócz tej właśnie strony ;/ Nie chce mi się znowu przeinstalowywać już mnie to wku*wia powoli CZEKAM NA DALSZE PROPOZYCJE ; ] Łap pomagaja ;]
Na mozilli mam tez czasem tak sprobój na innej przegladarce próbowałeś już ?? Zapytaj siostry co ona zrobiła pewnie tak jak mój młodszy bracik klika wszystkie przyciski potem są jakies zagmatwane rzeczy
Tak na explorerze normalnie działa tylko chodzi mi o to że przeinstalowywałem mozille parę razy, akutalizowałem na nowsze wersje i ten problem powraca tylko na tej stronie ;/ Miałem nadzieje że ktoś może już się z tym spotkał i powie w czym tkwi problem ;]
dobra nie pasi to zrób tak: pobierz program Ccleaner wyczyść kompa tym programem rejestr pliki i rejestr. Usunie ci duzo syfu z kompa miedzy innymi pliki temp. Następnie wyłącz historię przeglądarki w mozilli i powinno śmigać już zawsze normalnie. Pozdrawiam.
Dobra wczoraj zrobiłem tak, odinstalowałem przeglądarke, zainstalowałem na nowo i zaktualizowałem do najnowszej wersji (Mozilla) i działa normalnie, jak narazie ;p Jeśli znowu się pojebie to poradzę się rad Rocesa, myślę że to by pomogło. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.