Zapraszam na moją oficjalną stronę internetową, na której- z racji pełnionego zawodu, poruszam tematy związane z narkotykami, imprezami, dziewczynami i wszystkim co gorące, choć nie zawsze legalne.
Przy okazji na stronie znajduję się dział z krytyką filmową, codziennie będę dodawał nową pozycję. Znajdziecie na niej też sporo humoru związanego z seksem etc.
Strona wisi, bo wielki start zaczynamy wiosną. Może lato. Przy okazji dla ara to co chciał. Mikrofon za 29zł, na którym gram. Gówno na maksa, ale może moje gowno na nim Ci się spodoba. Taka beta. Mikrofony stoją pojemnościowe i wiele rzeczy do których mam dostęp. Na zasadach koleżeńskich można więcej. Tylko trzeba je zdobywać latami, a nie od taty. Pozdrawiam wszystkich kumatych zajawkowiczów. Pokój z nami.
Haha o kurwa nice! ;] Podoba mi się" Nie hustla" tylko szkoda że takie krótkie. W "frajerstwo" się nie wsłuchałem bo późno. Wrzuciłem na pamieć. Przesłucham w drodze do roboty ;] Wypowiem się jutro po południu. Stronka nie czynna? albo chrome w chuja wali ;]
Frajerstwo to tak dla treningu przed bitami na dubstepowych wkrętach, nie chce mi się lecieć do studia to nagrywam na mikrofonie za 29zł. Ja zdaje sobie sprawę jaka to jakość. Jak ktoś ma jaja to zapraszam do Wrocławia. Zawsze możemy pogadać- rozkręcamy studio tatuażu, studio nagraniowe, inicjatywę prolegalizacyjną, która odbija sporo od "wolnych konopi", robimy muzykę i mamy pełno dziwnych zajawek- w tym cs'a. Tak jak kiedyś ktoś powiedział- czas leci, a my jak małe dzieci chociaż 30 się zbliża. Podoba się nie hustla z mix'a?
Frajerstwo pokolenia to trochę taka sobie jakość ale tak jak mówiłeś jak to nagrywałeś. Ogólnie to mi się podoba, mogłaby być lepsza jakość i mogłeś dojebać drugą zwrotkę bo trochę to krótkie. Co do drugiego utworu nie hustla to jakbym to gdzieś w radiu usłyszał to bym myślał że to Kali ;p Pozdro kawałek miazga, tak trzymaj ;]