Zobacz temat

[SKARGA] Taktyczny_Madziu$

Drukuj temat
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 16:40
Awatar
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

01-02-12 Sanchez el Magico Taktyczny_Madziu$ Podkurwiles mnie juz

tzn? ;] widać od dziś jest też ban za wyprowadzenie admina z równowagi nawet nie ubliżając mu ;] taktyczny jesteś arogancki i jak na mój gust zbytnio korzystasz w przywilejów admina (innymi słowy nadużywasz misiu władzy ) żeby doszło do tego ze ktoś nie może wyrazić własnego zdania bo potem musi liczyć się z banem? ubliżyłem Ci ? nie ;] reklamowałem coś? nie ;] używałem nielegalnego oprogramowania ? nie ;] spamowałem? zachowywałem się głupio? nie ;] wiec po kiego chuja ten ban człowieku ;] co to kurwa jakiś reżim? z góry przepraszam czytających za bluzgi ale ten człowiek już nie pierwszy raz wyprowadza mnie z równowagi swoja nonszalancja i wykorzystywaniem stanowiska ;] adminowi się nie pyskuje nie ? ;] to nie jest lekka przesada ;]? widać niektórzy mogą więcej ;] i to wcale mi się nie podoba zresztą nie tylko mi ;] niedługo przez takie zachowanie ;] admin będzie traktowany na równo z policja ;] policja tez jest potrzebna puki nie nadużywa władzy ;] (własnie za to się ich nie lubi ) niech to bd przestroga ;] chce aby i on się wypowiedział jestem ciekaw jego stanowiska ;]
Edytowane przez Cocaine dnia 02/01/2012 16:47
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 16:45
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Okej, jestem nonszalancki bo pół serwera płakało że jestem odpaleńcem i nawet po tym jak Modul i Joint mówili że ktos się pode mnie podszyl skomentowałeś to słowami " Wy jesteście tacy sami, jeden drugiego kryje".
Weź chłopie mi powiedz po kiego w ogóle takie stwierdzenie? Masz dowody?
Ładnie to tak na aktywnym banie wchodzić? Ciesz się że Joint nie dał Ci perma.
Edytowane przez made by Madzius dnia 02/01/2012 16:49
www.cs-zajawka.pl
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 16:50
Awatar
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

przeczytałeś uważnie co napisałem wyżej czy na to też nie zwracasz uwagi? no i co nawet jak tak napisałem to mam prawo mieć własne zdanie ;] a Ty nie masz prawa dać bana za takie coś człowieku ;] nie ublizylem Ci ani nie zrobiłem nic zakazanego ;] oj niedługo admin będzie dzielił na tym serwie brzemie z policja ;] a wszedłem tylko po to żeby się z Tobą rozliczyć ;] nie zastałem Cie to pisze teraz tutaj ;]
Edytowane przez Cocaine dnia 02/01/2012 16:51
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 16:52
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Ja tu widzę dużo emocji i nerwów a przede wszystkim Madzius ma dzisiaj okres więc musicie sie liczyć że za byle co dostaniecie neo Smiech Ktoś się pod niego podszywał rano na serwie ale sytuacja została opanowana, później ktoś próbował pojechać go na czacie i zniszczyć mu dobre imie - jakiekolwiek sobie wyrobił ;d Ja sam bym nie wyrobił w jego sytuacji, zresztą każdy wie jak Madzius ma okres to jego zdania się nie podważa Smiech Musisz to jakoś przeboleć Sanczez bo jednak w tej sytuacji mogłeś nic nie pisać tylko grać SmiechSmiech
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 16:53
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Ciężko odpisać coś na post który zmienia się w trakcie pisania odpowiedzi...
Szczerze mówiąc jesteś pierwszą osobą, z którą mam problem na serwerach.
Jesteśmy po to by pilnować porządku na serwerze, a ja nie lubię jak ktoś głupio gada o mnie i o moich etodach działania.
www.cs-zajawka.pl
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 17:00
Awatar
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

ale jeśli Ty o kimś głupio gadasz i podważasz wielokrotnie jego inteligencje to jest git? mianowicie Ty możesz kogoś obrażać a ktoś nie może złego słówka na Ciebie pisnąć? dla mnie to głupota i korzystanie z przywilejów ;] co przeboleć co? się nie odzywać? bo ma zły dzień to ktoś nie może mieć własnego zdania ;]? no tak zapomniałem niektórzy mogą wszystko i ja nie pierwszy na pewno poruszam na tym forum ten wątek ;] nie koniecznie odnośnie Ciebie ;] ale nąciaganiu przez adminów regulaminu dla własnych kaprysów ;] powiedz mi który punkt złamałem ze otrzymałem bana Smiech?
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 17:03
Awatar
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

pilnuj porządku ;] od tego jesteś nie od odgryzania się na kimś bardziej niż można przeciętnie bo masz wyższą pozycje ;] byłbyś zwykłym graczem to byś to załatwił słownie ale , że masz adma to co tam jebne mu bana bo to co pisze mi nie pasuje nie ;]? aaa i ana za wejście bez ub przeboleje i dzięki joint ze tylko taki mały ;] ale twojego nie przeboleje madzius ;] bo był nie sprawiedliwy a co za tym idzie nawet ten za wejście na banie nie powinien mieć miejsca ;]
Edytowane przez Cocaine dnia 02/01/2012 17:05
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 17:04
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

A doczytałeś taką linijkę że admini mogą zmieniać powody i czas trwania bana wedle uznania?
Przedstaw mi kogo ja obrażam? Kogo poniżam? Dawaj dowody bo nie chce mi się czytać takich pierdół teraz.
To że trafiłeś na serwerownie w której panuje takie a nie inne poczucie humoru a nie umiesz się dostosować to nie mój problem. Powtarzam, jesteś jedyną osobą z którą mam tutaj problem.
www.cs-zajawka.pl
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 17:07
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Gracz wrócił na aktywnym banie, prosiłem aby wyszedł, nie posłuchał się więc otrzymał bana na 2 godziny. Sporo osób spamowało na u@ iż Madzius to cziter który dziś przez pół dnia latał na serwerze w tym był także Sanchez. Ban nie długo zniknie więc nie ma co spinać dupy.
i54.tinypic.com/18nk7p.gif
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 02/01/2012 17:07
Awatar
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

bo nikomu sie nie chce zakładać tematow na forum ktoore i tak nic nie zmienią ;] poczucie humoru ? może ja tez żartowałem i takie mam ;] co admin może zmieniać powody? to ładna samowolka widzę a nie żaden regulamin ;] to widzę że on sie was po prostu nie tyczy ;] i regulaminem jest jego brak ;] niedługo jebne Ci hs i dostane bana ze nie pograłeś dłużej niż minute przezemnie ;] bezsens ;]

Przeskocz do forum:

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

M@dHuNtEr
22/05/2012 07:06
dobra spierdalam zarabiac PLNY :D

mazaK
22/05/2012 06:07
Impotencji intelektualnej - stanowcze: NIE! ; ]

RuSSeK
21/05/2012 23:41
wpierdolilbyym kanapke ;)

Patriko
21/05/2012 23:28
sqn

Donaro
21/05/2012 21:39
groch

SoKoL
21/05/2012 21:36
fasola

Gucio123
21/05/2012 17:45
NOGA GEJMANA NA PREZYDENTA.!

eQ
21/05/2012 07:42
NERMAL NA ADMINA !!! : )

M@dHuNtEr
21/05/2012 07:16
co to sie dzieje jakis armagedon kurwa!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!

Donaro
21/05/2012 01:08
Kurwa Marcin albo słuchasz Adminów albo jebanych botów. Przywróć Nermala albo banuj ich sam.