pojechalem mu po matce po tym jak on powiedzial mi ze mam spierdalac wiec to samo moze powtorzyc swojej matce tak mu powiedzialem a jak ja mam bana to on tez powinien miec ;)
Wczoraj nasz Miqqqqqq albo miał zły dzień albo mu odbiło grając na 4 fun zwracałem mu uwage na kulture na kazdej mapie poniewaz jego zachowanie wykraczało ponad norme co prawda grałem na fejku i upominałem go na trzech mapach aż wkoncu sie przejechał i dostał bana na 2 godz za obraze.
Powiem krótko jeżeli będzie sie dalej tak zachowywał dostanie więcej banów!
P S :
Madzius za obraze gracza 7 dni? P: to za obraze admina? ile hahha:D:D
kot nie przejmuj się tu zawsze tak było jest i będzie :D bana dostaje ten co odpowiada na szczylskie zachowanie:D jestam za tym że chamstwo za chamstwo ząb za ząb a tekst że tak mozesz mówić sobie do matki nei uważam za jechanie po rodzicach a jak by tak powiedział do matki myśle że jak była by mądra to by mu w pysk strzeliła z miejsca jest niewychowany niech zamknie paszcze
weźcie się za prowokatorów nie za graczy z ciętą ripostą:D a ten co za takie coś daje bany nie wiem czy jest głuchy czy jaki bo tekst wskazuje na to że ktoś pierwszy powiedział cos obraźliwego
-spier****
- tak może se mówić do matki
objaśniam z góry
dziękuje za uwagę:D
Też pohamujcie swoje ego bo nie wiem co wam to daje że uśmiercacie bez przyczyny np mnie dziś 2 razy na nowym de_dust stoje na bs pod koniec rundy ktoś mnie z adminów zabił bez wyjąśnień heh potem znów kogos innego