Tak jak juz wspomniałem mapka jest spoko, a co do wypowiedzi Alwara z tym ze TT ma przewagę to się zgodzę, ale tak jak ktoś juz napisał w temacie OFFICE że wystarczy kilku ogarniętych graczy w CT i terror przegrywa, tak samo jest na tej mapie
Oj Gucio ja bym się z tobą pokłócił nawet jak w CT ludzie są ogarnięci to TT leci są już na bs i walą 15granatów i 3/4 team CT wybite dziś tak ogarniałem na mapie i już wszystkich przerzucało do CT a i tak plantowali i nas leli :/
Siema, mam kilka propozycji, które na pewno ułatwią grę z CT, co przeniesie się na grywalność po całej mapie, a co za tym idzie mapa przestanie być jednostronna.
Oczywiście Marcin może użyć swoich, dowolnych tekstur bądź urozmaicić to co ja zrobiłem.
Oto moje propozycje.
Standardowo wygląda to tak:
Sądzę, że brama znacznie opóźni rasz terrorystów co pozwoli na dotarcie tam przeciwnej drużyny.
Kolejna opcja to okna i balkon z przeciwnej strony. Standardowo wygląda tak:
Moja propozycja:
Z drugiej strony wygląda to tak. Standardowo:
Moja propozycja, można też zrobić schody zamiast drabinki:
Mazak "przyklej literkę A na bsie A do ściany bo czasem ludzie na drabince się blokują. Jak chcą wejść nie wiem czemu. Jak odstaje to przeszkadza. Pozdrawiam.
Donaro napisał/a:
Mazak "przyklej literkę A na bsie A do ściany bo czasem ludzie na drabince się blokują. Jak chcą wejść nie wiem czemu. Jak odstaje to przeszkadza. Pozdrawiam.
[/URL]
Dokładnie chciałem o tym teraz napisać. Takich błędów jest jeszcze kilka, grając w szczególności po stronie CT. Jak leci się od respa na prawo [B?]. Tam gdzie się wchodzi do domku i leci do TT, błędy jak na de_nuke.