Jak długo grasz na serwerze?: Coś koło 2 lat będzie
Twój wiek: 23
Twoje nicki na serwerze: Pacman
Czy byłeś banowany na serwerach zajawki?: Trochę tego jest, ale drobne sprawy.
SID konta steam: STEAM_0:1:20723587
Twoje doświadczenie w adminowaniu: Szczerze żadne ale myślę, że pojmę podstawy AMXX :D
Staż gry w CS: Odkąd jest cs to gram
Dostępność: chyba nie ma nikogo kto by miał więcej przegrane na zajawce.
W jaki sposób zasłóżyłeś na admina / dlaczego chciałbyś slota na zajawce?: Mam nosa do haxów z doświadczenia często daje cynk adminom i raczej rzadko się mylę.
~WAŻNE! Zoobowiązuję się płacić comiesięczną składkę na serwery zajawki wynoszacą 10 złotych. (niepłacenie składki skutkuje zawieszeniem usera w prawach administratora)
Może być
A co ma adminowanie do siedzenia na forum i spamowania postów, w tematach które mnie zainteresuja czasem napisze swoje zdanie, faktycznie wylewny nie jestem, a ze to komus przeszkadza to mnie nie interesuje.
noga pudziana:
Słyszałem tylko kiedyś twoje pretensje gdy zmieniałem Ci nick na "pakman"
zmieniasz mi nicka jak cie trafie ladnie pare razy bo zadem pro z ciebie nie jest i czasem nie umiesz tego przyjac na klate.
Tornado:
Ty swoja droga lazisz po teksturach jak zwykly botek i sie z tego cieszysz, a mnie cos takiego nie bawi tym bardziej ze masz admina.
Niestety Pacman nie jest zbytnio rozmowny, komunikatywny. Nie można też wymagać od Niego, by miał podobne poczucie humoru do reszty.
Osobiście za plus uważam Jego aktywność na serwerze. Zastanawiam się tylko, czy Jego "uzależnienie" od gry nie będzie kładło cienia na obowiązki administratora. Szanse można dać - przy czym nie teraz.
Zatem poczekamy troszkę, być może sytuacja ulegnie zmianie. Na chwilę obecną odrzucam podanie, przy czym pragnę zaznaczyć, iż Pacman nie tracisz szans na stanowisko administratora.
Mazaczku znasz mnie tyle co nic bo na serwerze sporadycznie jestes co nie znaczy, ze mało dla niego robisz. Te "argumenty" które tu przestawiłeś to wyssane z palca brednie, ze niby nie jestem komunikatywny to ci sie tylko wydaje dobra gra to przede wszystkim tzw. "info" i nie brakuje go z mojej strony. Uzależnienie od czegokolwiek a mam ich kilka to tylko i wylacznie moja sprawa wiec trzymaj sie z daleka od tego tematu (to ze jestem na serwerze czesto to jest duzy + jak bys powmyslal). Jedynem prawdziwe slowa ktore tu raczyles napisac to, ze mam inne poczucie humoru niz taki Tornado
.Ostatnio robiłem sobie beke z Ciebie , a Ty od tak po prostu sfrustrowałeś się i pokazałeś swoje piękne oblicze typowego napinacza.
Racja mam inne poczucie humoru:D A to zwyczajnie brak kultury nie dobry zart tylko trzeba rozrózniac.
ps. Sytuacja co kolwiek miales na mysli nie ulegnie zmianie bo nie mam w zwyczaju sie zmieniac na czyjes zawolanie.