Dodany dnia 12/31/2011 16:46
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Mam juz tego dosyc serwer gg+dm schodzi na psy a wszystko przez ... Cieniasa. Gosciu z takimi kompleksami jak on powinien wyladowac w wariatkowie. Od kad ten polmozg posiada znowu admina liczba uzytkownikow serwera spadla drastycznie. W listopadzie niemozna bylo wbic na serwa a teraz ? Znalesc kogos na gg to sukces. Ten nieokrzesany idio*a wyzywa kazdego po kolei ale jak ktos mu juz cos odpowie strzela bana za obraze. Czy warto by taki dziwak mial adma ? Radze sie nad tym zastanowic bo popularnosc gg moda spada ciagle...
Dodany dnia 12/31/2011 16:51
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Kolego, musisz dać jakiś dowód, że Admin "cienias" Oby na pewno tak postępuje. Nie masz dowodów, skarga nie ważna.. To jest jak ze sprawą w sądzie bez dowodów cię nie posądzą ;] Niech Gej" Władca" się wypowie on ogarnia gg+dm więc on powinien wiedzieć co robią jego podopieczni ;p
Dodany dnia 12/31/2011 17:07
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
nie wyzywam , nie raz powiem cos ale tylko do znajomych np. obrzyn , wladca . a ty dostales o demnie bana za wyzywanie. napisałeś wczoraj do gracza "TY HUJU NIE KRADNIJ MI KOS" dałem ci 30 min. wcześniej napisałeś do mnie "JEB SIE" i ociekłeś z serwa . ja mogę zrezygnować jak chcesz z admina. ale ty cały czas nadużywasz mikrofonu i żle się zachowujesz...a to ze robie podejrzanym ssy i ich nie wstawiaja to nie moja wina..Edytowane przez
CIENIAS dnia 12/31/2011 17:14
Dodany dnia 12/31/2011 17:08
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jak dla mnie Cienias jest dobrym adminem i ogarnia
nigdy nie widziałem zeby komuś ubliżał itp a trt jak zawsze tylko potrafi marudzić bo nic innego nie potrafi co do wszystkich adminow z gg+dm sa zajebs.. !! ludzie z klimatem i to by było wszystko !
Dodany dnia 12/31/2011 17:24
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Mikro używam raz na jakiś czas, a to jak wyjaśniesz ?
25 XII 2011r godz. 20.30
Ja: Mam nowa myche i nie ogarniam
cienias: z lumpeksu ?
Ja: nie z tamtąd gdzie cię robili
Gracz tRt został zbanowany.
Powód: Obraza admina.
Czas: 30min.
Dzast ja nie mówie o adminach tylko o cieniasie a to co innego.
Dodany dnia 12/31/2011 17:28
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
i sie dziwisz ze ci bana wlepil???? hahaha a co on takiego ci powiedzial??? bo ty to go juz napewno uraziles tym!!!! i sie ciesz ze na 30 minut tylko!!!!!!!!!!
Dodany dnia 12/31/2011 17:29
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
i kto kogo tu obraził ??? ja żartuje a ty wyzywasz.
Dodany dnia 12/31/2011 17:30
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dobra dajcie spokój z tym wszystkim ,, kazdemu na servie nieraz nerwy puszczają i sie zdarza. Ja gram od początku adminowania i z żadnym graczem nie miałem problemów.
No chyba ze już ktos na prawde na za dużo sobie pozwolił to wtedy wiadomo(zeganamy pana(dziewczyny sa spokojne) .
Cienias Jak Cienias tak samo jak kazdy admin
A ty TRT daj już sobie spokój. Cienias sie zrzeknie a potem bedzie syf na servie bo bedzie biegac połowa aimowców z wh . a Cienias duzo czasu poświeca na gre.
Tyle ode mnie..
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU(PIJEMY_____________________________)
Dodany dnia 12/31/2011 17:30
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Grywam na GG+DM i to gówno prawda kolego
Cienias jest maniakiem i nie odpisuje nawet na moje zaczepki ;) Nigdy nikomu nie ubliżał ani nie dawał banów "z dupy" . Marudzisz i tyle ; ]]]
Dodany dnia 12/31/2011 17:40
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
trt szczęśliwego nowego roku
. zmienisz swój stosunek do mnie to ja zmienię do ciebie...