Jak widać, jest nowa strona.
Nie wszystko jest skończone, nie wszystko musi działać poprawnie.
W każdym bądź razie strona jest znacznie szybsza od starszej, lepiej zoptymalizowana.
Wszelkie błędy, które znajdziecie zgłaszajcie w tymże temacie.
Troszkę potrwa, zanim wszystko skończę, no ale będziecie zadowoleni ; )))
Dobrze by było gdyby Najnowsze tematy FORUM/NEWSY na górze po lewej były bardziej czytelne ;p Bardziej na BIAŁO niż SIWO. Zegarek w prawym górnym rogu jakby był ruchliwy czyli sekundy nabija na bierząco a nie po odświeżeniu stronki. Po za tym Marcin bardzo mi się podoba, zaskoczony jestem tymi nowymi kolorami w ogóle. Jak dla mnie zajebiście.
bardzo fajnie wyszło ;] zdolna bestia z ciebie, a co do uwag, nie działa Galeria, darmowe Avatary ;] i w "Panelu" tam gdzie są Dodatkowe opcje, kiedyś chyba podpis, buttony do pogrubiania tekstu itd. są ścięte do połowy. Jak patrze na nowe forum kojarzy mi się z grami viaWWW ale nie wiem czemu , Lista banów tez nie chce sie ładować i sieknij gdzieś jakiś widoczny button "dotuj" bo coś znaleźć nie mogę
Można by było zrobić, że klikając na logo przenosiłoby na stronę główną, drobnostka, ale zawsze mi to pomagało ; )
Strona na + bo dawno nie było tak jasno ;)
PS: Wszystko z download z nawigacji przenosi na główną stronę ;)
I przy okazji funkcje na stronie możesz zrobić klimatycznie pod tą stronke ; ]
W ankiecie nie da się głosować a w dziale KLASYKi pisze D2 jeszcze (d2 rlz) ; ]
wszystko super tylko:
- mazak usun zdjęcie ogra, wstaw awatar ; ]]
- gdzie jest ku*wa spambox ?!
- nie widze opcji odpowiedz, jedynie szybka odpowiedz....
@edit
Dobra spambox znalazlem, malutki jak przy v2
- gdy klikam na te , darmowe awatary, przenosi na strone glowna ....
W grupach coś nie działa i np jak wejdzie się w grupę adminów to nicki są zamazane.Trzeba zaktualizować składy w zarządach bo się nie zgadzają. W opcjach moderatora nie działa przycisk "ZRÓB TO".
No i może w końcu każdemu dodać tą grupę w jakiej jest i potwiorzyć konta na banliście?
Dużo admów źle na forum jest oznaczonych a np. ja czy amfa nie możemy tego ustawić, zostajesz Ty mazaku do ogarnięcia tego :]