Dodany dnia 12/01/2009 21:39
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Przepraszam moja wina wiem zle postopilem ale mzk nie oklamujmy sie z tym "szakalem" to byla i jest prawda. Wiec zle wtedy postopilem i przepraszam Ciebie i innych. Chce Ub bo gram tu z kumplami. Nie mam nic do zajawki ale rafczyk ta rozmowe podkoloryzowal nie powiedzialem ze zajawka rozpada sie tylko ze ma straszne lagi.!!
Dodany dnia 12/01/2009 22:00
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dajcie drugą szanse dla Citka , myślę że CITEK przemyślał to co zrobil i miał honor przeprosic ale wiadomo co po nie których spraw się nie cofnie ;]
Grałem na początku zajawki i wydawał mi się za normalnego czlowieka ;]
pozdro .
Dodany dnia 12/01/2009 22:02
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
jako gracz mi sie wydaje ze owszem, czemu ma nie grac.. ale adma to juz chyba nie dostanie..
Dodany dnia 12/01/2009 22:15
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
pewnie prawda lezay gdzies po srodku, ale nie ma co juz rozpamietywac.
Moim zdaniem powinienes dostac 2 szanse z utlimatum takim ze jeden powiazniejszy wybryk i PA.
Dodany dnia 12/01/2009 22:19
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
może będę skurwielem* ale jestem na nie. jako członek tej społeczności i "rodziny" zajawki mam takie prawo.Wybaczam ale nie zapominam. Druga szansa? z doświadczenia wiem że ludzie nie zmieniają się z dnia na dzień...
-Prosiaczku dlaczego celujesz mi w głowę??
-Przepraszam, nie chciałem... odparł - Prosiaczek
... po czym nacisnął spust i strzelił Kubusiowi w potylice...
no mercy...
Dodany dnia 12/01/2009 22:33
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Co ku*wa szakal citek strzeliłeś focha bo prawdę napisałem ku*wa dziecko jesteś i tyle odrazy jak dostałeś h@ chyba na TP i napisałem posta to ty odrazu rezygnacja mam to gdzieś co myślisz ale jesteś i będziesz BOTEM dorośnij w końcu .,a nie teraz beczysz i przepraszasz ogarnij się koleś w końcu i zastanów się 100 razy zanim coś napiszesz bo odszedłeś za prawdę a nie za LAGI .Jak chcesz i znajdę ten temat po którym odszedłeś to przeniosę do działu ogólne a nie tylko dla adminów i nie tylko ja miałem taka opinie tylko i inni wiec na koniec mego posta PISZE TO DO CIEBIE BOTKU OGARNIJ !!
//aro: taka drobna uwaga. z interpunkcją było by łatwiej. pozdrawiam.
:]]]]]Edytowane przez
RoOtS dnia 12/01/2009 22:52
Dodany dnia 12/01/2009 22:52
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Prawda CITEK jako admin juz chyba nie pograsz ale jako gracz owszem i dałbym Ci druga szanse; ]
Dodany dnia 12/02/2009 00:40
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
ja jestem na NIE sam wiesz za co. Nie wiem ile maasz lat moze z 16 gora nie mowie ze ja mam 20 bo mniej
)
ale ponosi cie jak nie wiem kluciles sie z kazdym jako admin porafiles wrzucac gracza i admina jestem pewien ze jak bys przyjechal na zlot jak bedzie to nie bylo by milo
(
Pozdrawiam Puciek
Dodany dnia 12/02/2009 00:57
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
ja jestem na nie z samego faktu iż po tym jak dostałeś dziś bana powiedziałeś bym wsadził sobie go w dupe czy coś w tym stylu
więc dla mnie nadal jesteś szczylem i z tego jak narazie nie wyrosniesz z tego co widac
Dodany dnia 12/02/2009 08:43
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Podjąłeś decyzję że odchodzisz z zajawki to teraz nie wracaj
Trzeba było najpierw myśleć a nie przepraszć.