Dlaczego straciłeś admina? - straciłeś admina ze względu na to , że wybrałeś melinę. Dlaczego przez melinę ? - dlatego , że melina jest waszym " wymysłem " , której tak bardzo chcieliście.Mieliście 4fun , wybraliście melinę.
to dlaczego uprawnienia administratorów zostały odebrane wybiórczo? btw co to znaczy "wybrałeś meline", wyjaśni mi to ktoś? już nie można pograć ze znajomymi na innym serwerze? czy po prostu zajawka polega na systematycznym napierdalaniu ffa na 4fun i vice versa? a jak wam chcieli popsuć zabawę to wyrzuciliście tych co jeszcze coś ogarniali? Za niedługo się sami na ffa zaczniecie między sobą szarpać bo już nie będzie z kim :]
W sumie wywalcie ten temat bo bez sensu zapytałem gdyż regulamin zawsze się tu stosował do równych i równiejszych.
Edit Anfa : Chodzi oto iż zalożyliscie własna serwerownie która chcieliscie rozkrecic i podkradac graczy z zajawkowego 4funa , jezeli chcieli byscie tylko pograc nie zakładali byscie forum itp oraz całej administracji. Nie potraficie jednego serwera ogarnac a chcecie ogarnac dwa ? co dopiero mówiąc o skladkach. Jak dla mnie admin moze miec admina tylko na 1 serwerowni , nie na dwóch które walcza o nowych graczy
Dobrze zamykam. Wam się nie przetłumaczy. Macie jakiś kompleks niższości czy coś. Nie potrafisz zrozumieć że za plecami się nic nie robi. Nie ma sensu dalej tego ciągnąć. Temat już jeden jest. Pozdrawiam.