Dodany dnia 11/08/2011 08:19
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Aro niewrzucajcie wszystkich do jednego worka jakoś niektórzy grają na innych serwerach i niema stresów osobiście grywam na gg dm z walniętym Obrzynem i jakoś niema spięć grywam też na D2 i wszystko jest oki.
Fakt jest faktem że niektórzy admini z 4 fun ( byli admini) gryźli sie z FFa , ale wydaje mi sie żę w większości to żarty no chyba że niektórzy sie nie znają na żartach no ale to juz ich problem.
Dodany dnia 11/08/2011 11:54
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Esiu nie wrzucamy. Miałem wrażenie że 4fun tak robi bo piszą ciagle: FFA liże dupe mazakowi. Je pierdziele to że mamy bardziej wyjebane niż oni i nie przejmujemy sie tym co powie mazak to zaraz jestem dupolizami? Mamy chyba podobne podejście do csa i tyle. Pamiętam jazdy na FFA jakie były, gram prawie od początku zajawki tej (2) jeśli wiecie co mam na myśli. pamiętam chyba 2 różne stronki zajawki, przeżyłem kupę nocek, pamiętam ludzi o których połowa 4funa nie ma pojęcia. Stara wiara ma inne podejście. Wyluzujcie.
Dodany dnia 11/08/2011 16:22
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jezu, gdzie ja teraz bede kuźwa grać... Przecież wszystko było w porządku. . .;// Estrogen Ci podskoczył?? Marcin, ogarnij bo chyba dostałeś "męskiego" okresu, czym to jest spowodowane - nie wiem. Ale nie musisz się na nas - zajawkowych 4fun - wyżywać ;// Włącz te cholerne servery i nie psuj tego, co było dobre
ponad 2 lata juz tu gram i takie coś...
unbelieveable ;/
a myślałem że to tylko moja kobieta ma takie humory przed okresem . . . ^^Edytowane przez
CkM dnia 11/08/2011 16:24
Dodany dnia 11/08/2011 17:05
aktywność na forum
Rokręca się na dobre
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Rozmowa zaczyna wykraczać poza temat rozmowy , więc zamykam.