Zobacz temat
Sieć serwerów cs 1.6 zajawka^ ∫ zajawka^ FORUM OGÓLNE ∫ OGÓLNE

[PROBLEM] Brakuje adminów.

Drukuj temat
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 10/24/2011 13:58
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Witam , na serwerze panuje mega burdel graczy jest w chu*** ze tak się wyraże a admina ani jednego :/ weście składajcie ludzie podania bo jak narazie w dzień to jest ostry kocioł nie ma komu ogarniać a jak nie to admini powinni mieć na całą sieć opcje admina :///// a jak nie to zróbcie wszystkie serwery ONLY STEAM !!!!!!!!

Informacja od Modertatora
Zmiana nazwy tematu.
Edytowane przez THE ROCES dnia 10/24/2011 14:20
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 10/24/2011 14:03
Awatar
aktywność na forum
Rokręca się na dobre
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Eeeee a o jakim serwerze mówisz bo nie podkreśliłeś tego , u nas na ffa od rana są admini.
Co do opcji multi admina dobra sprawa , z 2kocha którzy najwięcej siedzą , dodac ich nick steam na stronie lub gg jako kontakt do zgłaszania cziterów na serwerze.
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 10/24/2011 14:19
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Spokojnie człowieku, u nas na FFA cziter nie pogra dłużej jak minute bo zaraz wyłapuje bana. Rzadko zdarza się tak żeby nie było admina, zazwyczaj jest ich kilku. Zgodzę się z tym, że to dobry pomysł aby dla najaktywniejszych dawać admina na wszystkich serwerach. Może to znacznie ułatwić sprawę. Dodatkowo można wrzucić mały plugin dzięki, któremu po wpisaniu komendy pokazuje nam listę adminów oraz kontakt do każdego z nich: >KLIK< Pozdro
Edytowane przez THE ROCES dnia 10/24/2011 14:29
www.google.pl
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 10/24/2011 16:33
Awatar
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Jesli tyczy sie to DD2.Tam czitow jest od ch**a,dzieci neo z aimem biegaja, by sie przydalo jeszcze z 3 admino na DD2 .
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 10/24/2011 17:20
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Co wy nie powiecie, gram na wszystkich serwach i nie p********* mi tu że wy tak od rana pilnujecie serwer ffa bo jakoś rzadko kiedy od rana do popołudnia ktoś jest. Ja gram od rana do wieczora i widze co się dzieje na serwerach a szczególnie na dd2 to c*** mnie strzela że sam muszę serwa ogarniać :/ kiedy się to wreszcie zmieni !!!! .... Albo niech zrobią serwer na steam i c**j :/

Informacja od Administratora
Otrzymujesz 2 warny za przekleństwa w poście, jesteś adminem? PILNUJ SIĘ I DAWAJ GRACZOM PRZYKŁAD!
Edytowane przez made by Madzius dnia 10/24/2011 19:39
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 10/24/2011 22:35
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

W dupie mam warny , mnie to przerasta i wreszcie zacznijcie ogarniać a nie sie opier*****ać wtedy będzie wysztko wporządku a nie tylko udajecie że jest wporządku !!!!

Nie mam serca wsadzić Ci warna za pisanie posta pod postem bo może akuratnie będziesz zajmował się banami z DD2

/// To się zajmijcie tymi sprawami , w******e mam na to czy mi dacie warna ale walcze o to żeby był porządek na serwerze !!!!

Otrzymał(aś)eś ostrzeżenie! (powód/powody, patrz poniżej)
Otrzymujesz warna za pisanie posta pod postem i używanie przekleństw!
Edytowane przez made by Madzius dnia 10/24/2011 22:45
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 10/24/2011 22:43
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

mogę się założyć że większość mnie poprze a nie w chu*** palicie nic nie robicie !. Ja tu bardzo dlugo gram i nigdy nie będzie tak jak kiedyś non toper jacyś nowi admini a nic nie ogarniająąą wszystko za nic , i jeszcze wymagają opłat za admina dla mnie to śmiechu warte !!! I niech mazak podglądnie temat najlepiej i wyrazi swoją najszczerszą wypowiedź !
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 10/24/2011 22:47
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Temat zamykam. Mazak będzie chciał to się wypowie.
www.cs-zajawka.pl

Przeskocz do forum:

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

made by Madzius
19/05/2012 17:45
Jezusie mam nadal kaca... Kurwaaa! Mazaq witaj Smiech

mazaK
19/05/2012 17:41
nie WoW, tylko Diablo 3, więc niebawem znowu znikam, hahahaha

gori
19/05/2012 17:41
Mazakowaty żyje, WoW ;]

mazaK
19/05/2012 17:33
Lejter : F

SqN
19/05/2012 17:30
Jakbyś mi jeszcze avatar zrobił to by było elegancko ;p

mazaK
19/05/2012 17:30
kosimazaki ma dzisiaj urodziny . p Najlepszego ; ]

mazaK
19/05/2012 17:29
Grzesio, statsiarzu - naprawiony ranking.

mazaK
19/05/2012 17:27
Mefisto pousuwał katalogi, muszę Wam od nowa zainstalować hlds.

mazaK
19/05/2012 17:26
Grubo polecieliście mi z PW... Do rana będę czytał i odpisywał : F

SqN
19/05/2012 17:25
Będzie gg dm ? ;p