Zobacz temat
Sieć serwerów cs 1.6 zajawka^ ∫ zajawka^ FORUM OGÓLNE ∫ OGÓLNE

Czesc.. :(

Drukuj temat
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 08:49
Awatar
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Piszę tutaj ponieważ nie wiedziałem gdzie to umieścić, a muszę się wyżalić...

Otóż długi czas mnie nie było ludzie mnie znają, ale Ci którzy mnie nie znają mam na imię Łukasz, wiosen liczę 19 co pragnę podkreślić..
Nie było mnie dlatego, że moja mamuśka była ciężko chora na nowotwór (z pięcioma rożnymi przerzutami), aż w końcu wylądowała w szpitalu z dn. 05.10.2011 lekarz dzwoni i mówi: Panie Łukaszu powinien Pan przyjechać, ponieważ mama umiera... W 5 minut dosłownie taksówkarz mnie tam dowiózł narażając swoje prawo jazdy i pracę i co nie zdążyłem, to najbardziej boli. Tata mi zmarł 22.11.2005r. Mam jeszcze siostrę, która ma 12 lat!! Wszystko na mojej głowie z jedną stroną brak kontaktu, druga zaś jest w Niemczech i stamtąd pomagają. Ksiądz na pogrzebie powiedział: Cierpimy bo odeszła bliska nam osoba.. Ja sobie pomyślałem: Ona cierpiała bardziej jak z nami żyła.. I dopiero teraz powoli do siebie dochodzę...

[*]

PS Dla tych którzy uważają za durne to, że to napisałem przepraszam i pierdolcie się bez serca skurwysyny!
Po prostu czułem taką potrzebę.
fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/297/7/a/yuri_boyka_by_alfala7i-d31g1cj.jpg
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 09:22
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Nie wiem czemu to tutaj piszesz, być może potrzebowałeś się wyżalić, ja jestem z Tobą STARY, przykro mi bardzo z tego powodu. Jedna z najgorszych rzeczy Ci się przytrafiła... Nie życzę nikomu takiej sytuacji. Jeśli masz jakieś problemy to pisz, wal śmiało ! Trzymaj się i powodzenia ! Będzie dobrze ! Nie załamuj się !
[*]
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_userbar_4fun.jpg

cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_02.jpg
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_05.jpg
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_06.jpg
fotozrzut.pl/zdjecia/1338e5c418.gif
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 09:24
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

To wcale nie jest takie głupie, normalnym jest to, że człowiek w Twojej sytuacji szuka współczucia i ja naprawdę szczerze Ci współczuje. Nie wiem w jakim stanie była Twoja mama ale czasami jest lepiej dla osoby ciężko chorej kiedy odejdzie. Nikt nie chce być "warzywem" i niestety ale czasami to jest najlepsze wyjście. Ja jakiś czas temu byłem w podobnej sytuacji kiedy pojechałem do babci, jak wszedłem do jej domu to pierwszy raz w życiu ugięły mi się nogi na widok człowieka. Uwierz, mi nawet nie będę tego opisywał. Babcia dostała udaru, paraliż na prawą stronę ciała, odebrało jej mowę i teraz opiekują się nią moi rodzice. Wiem, co przechodzi moja mama czasami jest na wykończeniu psychicznym. Jestem pewien, że Twoja mama nie chciała by tak skończyć. Ważne żebyś nie był teraz sam, musisz opiekować się siostrą i pokazać jej, że dajesz radę bo to ona musi mieć w Tobie oparcie. Jeżeli będziesz potrzebował jakiekolwiek pomocy to pisz. CHŁOPAKU TRZYMAJ SIĘ CAŁA ZAJAWKA JEST Z TOBĄ!
Edytowane przez THE ROCES dnia 10/15/2011 09:26
www.google.pl
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 11:09
Awatar
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

No tak .Ty pewnie mnie nie znasz ale sie dowiedzialem od adminow 4 fana .ze jestes od poczatku Zajawki .Wielkie wyrazy wspolczucia (ciezko jest zyc bez rodzicow).Tak jak koledzy wyzej powinienes opiekowac sie siostra . Trzymaj sie ! [*]
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 12:11
Awatar
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Wiesz jakie jest moje przekonanie w takich chwilach? Nawet w takich sprawach powtarzam sobie: ,,będzie dobrze, inaczej być nie może"... Stary współczuje Ci jak chuj i po przeczytaniu tego powiedziałem swojej mamie jak bardzo ją Kocham.. Dziękuje Tobie i jesteśmy z Tobą! Dużo wiary w siebie i przetrzymasz wszystko!
badges.steamprofile.com/profile/default/steam/76561198026134356.png

cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_userbar_ffa.jpg
www.cs-zajawka.pl
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 12:27
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Undi bracie najszczersze kondolencje.
Trzymaj sie!
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 12:30
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Szczere Wyrazy współczucia... Znam skądś taką sytuacje.Pamiętaj że zawsze możesz na nas liczyć! Trzymam za ciebie kciuki, i wiedz że pomożemy ci w każdej sytuacji. Trzymaj się .
Pozdrawiam
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 13:21
Awatar
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Bedzie ci ciezko, ale z fartem. Jak to czytałem to aż mi ciarki przeszły jak ty cierpisz .
Edytowane przez CypiS dnia 10/15/2011 13:23
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 13:50
Awatar
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Łukaszu Ty nasz przyjacielu , bedziesz potrzebował pomocy to wal śmiało !!!
A tak z mojej strony wielkie wyrazy współczucia i najszczersze kondolencje [*]
;(((((((((
Trzymaj się.
*4Fun*cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_06.jpg*4Fun*
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 10/15/2011 22:53
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Przy czytaniu tego aż mi normalnie głos zabrało że nie umiałem z siebie nic wydusić przez 10 min. Łukasz dla Ciebie wielkie wyrazy współczucia, pamiętaj my Ci zawsze pomożemy..
www.cs-zajawka.pl

Przeskocz do forum:

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

mazaK
19/05/2012 17:41
nie WoW, tylko Diablo 3, więc niebawem znowu znikam, hahahaha

gori
19/05/2012 17:41
Mazakowaty żyje, WoW ;]

mazaK
19/05/2012 17:33
Lejter : F

SqN
19/05/2012 17:30
Jakbyś mi jeszcze avatar zrobił to by było elegancko ;p

mazaK
19/05/2012 17:30
kosimazaki ma dzisiaj urodziny . p Najlepszego ; ]

mazaK
19/05/2012 17:29
Grzesio, statsiarzu - naprawiony ranking.

mazaK
19/05/2012 17:27
Mefisto pousuwał katalogi, muszę Wam od nowa zainstalować hlds.

mazaK
19/05/2012 17:26
Grubo polecieliście mi z PW... Do rana będę czytał i odpisywał : F

SqN
19/05/2012 17:25
Będzie gg dm ? ;p

mazaK
19/05/2012 17:25
Ta, w sumie nowy tu jestem, hahahaha.