Zobacz temat
Sieć serwerów cs 1.6 zajawka^ ∫ zajawka^ FORUM OGÓLNE ∫ HUMOR

Wybory 2011

Drukuj temat
#21 Drukuj posta
Dodany dnia 10/01/2011 07:10
Awatar
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Ja znam się na polityce jak Mazak na otwieraniu tabeli ;]] i mam wyjebane na to wszystko, rozróżniam max 5 polityków i ich partie i tyle mi starczy.

http://www.youtub...age#t=484s :D
Edytowane przez Yorb dnia 10/01/2011 07:14
http://www.youtube.com/user/noid900?feature=mhee
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#22 Drukuj posta
Dodany dnia 10/01/2011 08:37
Awatar
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

no tak PO albo Ruch Palikota.madhunter masz racje potem pomniki wszedzie smolensk Pffthahaha ale sie usmialem dobree!! .;d
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#23 Drukuj posta
Dodany dnia 10/01/2011 10:30
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

A ja wam powiem tak Mam w dupie tą całą polską politykę. Niech spierdalają mendy i na nikogo nie będę głosował. I tak wiadomo że tu się kurwa nic nie zmieni Smiech Co najwyżej więcej meneli i mniejsze emerytury ;] Jebać ich.
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_userbar_4fun.jpg

cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_02.jpg
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_05.jpg
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_zajawka_06.jpg
fotozrzut.pl/zdjecia/1338e5c418.gif
#24 Drukuj posta
Dodany dnia 10/01/2011 11:21
Awatar
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Noga - święta prawda. Jak zobaczyłem sondaże, w których PO ma 4% przewagi nad PiSem to przed oczami była Polska za czasów średniowiecza. Znowu wojna z Ruskimi, kolejna Gruzja, następny zamach. Polska znowu pośmiewiskiem w całej Europie. Lewy17- ... . Pamięć Polaka krótka jest i tyle. PiS i PO już były. Ja widziałbym cokolwiek ciekawego w Korwinie- Mikke. Cały rząd dałby do pierdla, wprowadził karę śmierci, szkoda tylko, że za wystąpieniem z UE jest. A Palikot popiera mniejszości, których imienia nie wolno wymawiać, a szkoda, bo liczyłem na niego. Szkoda, że zapomniał jak w gazecie katolickiej publikował... . Palikot poprze wszystkich przed wyborami, a po nich usiądzie w swojej winiarni i zapomni o wszystkim. Wniosek: Zbojkotować to cholerstwoPfft.
#25 Drukuj posta
Dodany dnia 10/01/2011 12:55
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

oj Lewy masz 17 lat i mówisz że ktoś gówno wie o polityce, to ja przepraszam co taki szczyl jak ty który jeszcze nie zaznał pracy, szukania pracy, nie ma jeszcze matury, nie musiał chodzić po urzędach w celu szukania pracy, rejestrowania samochodu czy bóg wie czego innego może wiedzieć o polityce i życia w Polsce za rządów różnych ugrupowań, wiesz tyle co nasłuchałeś się w mediach a sam jeszcze niczego nie doświadczyłeś. Wiesz lub masz tyle co mama i tata tobie powie lub da i tyle. A że nasłuchałeś/naczytałeś się jakiegoś gów.. w sieci i myślisz że błyszczysz, dla mnie na przykład brakuje szacunku do człowieka, wyborcy i denerwują mnie kłótnie które są wszędzie na temat które ugrupowanie jest lepsze, żadne nie jest dobre, wszyscy politycy po wyborach i tak będą mieć nas w głębokim poważaniu, ale z całym szacunkiem "młody jesteś życia nie znasz"

Przeskocz do forum:

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

mazaK
19/05/2012 17:33
Lejter : F

SqN
19/05/2012 17:30
Jakbyś mi jeszcze avatar zrobił to by było elegancko ;p

mazaK
19/05/2012 17:30
kosimazaki ma dzisiaj urodziny . p Najlepszego ; ]

mazaK
19/05/2012 17:29
Grzesio, statsiarzu - naprawiony ranking.

mazaK
19/05/2012 17:27
Mefisto pousuwał katalogi, muszę Wam od nowa zainstalować hlds.

mazaK
19/05/2012 17:26
Grubo polecieliście mi z PW... Do rana będę czytał i odpisywał : F

SqN
19/05/2012 17:25
Będzie gg dm ? ;p

mazaK
19/05/2012 17:25
Ta, w sumie nowy tu jestem, hahahaha.

SqN
19/05/2012 17:24
Załóż temat, przywitaj się ^^

mazaK
19/05/2012 17:24
MC na FFA zmieniony, później poleci reset rankingu(wreszcie : p)