Dodany dnia 10/01/2011 07:10
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ja znam się na polityce jak Mazak na otwieraniu tabeli ;]] i mam wyjebane na to wszystko, rozróżniam max 5 polityków i ich partie i tyle mi starczy.
http://www.youtub...age#t=484s :DEdytowane przez
Yorb dnia 10/01/2011 07:14
Dodany dnia 10/01/2011 08:37
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
no tak PO albo Ruch Palikota.madhunter masz racje potem pomniki wszedzie smolensk
hahaha ale sie usmialem dobree!! .;d
Dodany dnia 10/01/2011 10:30
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dodany dnia 10/01/2011 11:21
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Noga - święta prawda. Jak zobaczyłem sondaże, w których PO ma 4% przewagi nad PiSem to przed oczami była Polska za czasów średniowiecza. Znowu wojna z Ruskimi, kolejna Gruzja, następny zamach. Polska znowu pośmiewiskiem w całej Europie. Lewy17- ... . Pamięć Polaka krótka jest i tyle. PiS i PO już były. Ja widziałbym cokolwiek ciekawego w Korwinie- Mikke. Cały rząd dałby do pierdla, wprowadził karę śmierci, szkoda tylko, że za wystąpieniem z UE jest. A Palikot popiera mniejszości, których imienia nie wolno wymawiać, a szkoda, bo liczyłem na niego. Szkoda, że zapomniał jak w gazecie katolickiej publikował... . Palikot poprze wszystkich przed wyborami, a po nich usiądzie w swojej winiarni i zapomni o wszystkim. Wniosek: Zbojkotować to cholerstwo
.
Dodany dnia 10/01/2011 12:55
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
oj Lewy masz 17 lat i mówisz że ktoś gówno wie o polityce, to ja przepraszam co taki szczyl jak ty który jeszcze nie zaznał pracy, szukania pracy, nie ma jeszcze matury, nie musiał chodzić po urzędach w celu szukania pracy, rejestrowania samochodu czy bóg wie czego innego może wiedzieć o polityce i życia w Polsce za rządów różnych ugrupowań, wiesz tyle co nasłuchałeś się w mediach a sam jeszcze niczego nie doświadczyłeś. Wiesz lub masz tyle co mama i tata tobie powie lub da i tyle. A że nasłuchałeś/naczytałeś się jakiegoś gów.. w sieci i myślisz że błyszczysz, dla mnie na przykład brakuje szacunku do człowieka, wyborcy i denerwują mnie kłótnie które są wszędzie na temat które ugrupowanie jest lepsze, żadne nie jest dobre, wszyscy politycy po wyborach i tak będą mieć nas w głębokim poważaniu, ale z całym szacunkiem "młody jesteś życia nie znasz"