Poszanowanie.
Wpadłem na (według mnie) dość ciekawy pomysł, choć wiem że może się wam on wydać czysto abstrakcyjny. Jak wszyscy wiemy, nasze FFA jest jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym (wazelina) serwerem w Polsce. Wiele jest też takich porządnych serwerów. Moją propozycją jest, żeby pourządzać sobie sparingi z innymi serwerami. Wybierzemy z 10 chętnych+ogarniętych (wiem że się nie wliczam), umówimy się na daną godzinę i będą np. dwa składy. Pytanie: jak poinformować dany serwer? No więc odpowiedź prosta: robimy konto na forum z nickiem np. cs-zajawka.pl i tworzymy temat "Sparing", czy coś podobnego i opisujemy im szczegóły. Czekamy na odpowiedź.
Pomysł jak już wspomniałem czysto abstrakcyjny, ale dobrze by się było pokazać w świecie:D Niech wiedzą gdzie mistrzowie grają ^^ Przy okazji może i by się nowi gracze znaleźli i Zajawka by wróciła do dawnej świetności:)
Tyle. Pozdrawiam. Lewy
Jest lepszy pomysl, team wywodzacy sie z zajawki czeka na pewna usluge od MazaKa (ktora jako tako do pazdz. ma byc zrobiona). Gdy tak bedzie postaramy sie o inicjatywe bardziej "medialna" i dajaca o wiele lepsza reklame niz anonimowe sparingi. Ale poki co trzeba czekac i jak sie pomysl uda to bedzie fajna reklama mam nadzieje dla zajawki.
Zbyt duzo niewiadomych zeby cokolwiek mowic i piasc, wiec nasza inicjatywa ruszy dopiero pewnie z poczatkiem pazdziernika, chociaz i tak od nas wszystko nie zalezy wiec nie bede zadnych konkretow pisal.
Swoja droga, jedno nie wyklucza drugiego, wiec mozna dzialac byle z glowa