Dodany dnia 11/26/2009 19:29
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Witam!
Drodzy zajawkowicze, mam dla Was kilka wiadomości. Zazwyczaj zaczyna się od złej, a więc tak czynię:
To koniec serwera FFA.
Koniec na tym hostingu, który nie oszukujmy się nie, jest zbyt dobry(mam na myśli komfort gry).
Sam koniec tego serwera to mały problem w porównaniu z koniecznością zmiany adresu IP oraz ponownego nabijania rankingu...
Dobra wiadomośc to taka, że będzie dedyk. Kiedy? Być może jutro, wszystko zależy od zaksięgowania przelewu.
Niestety, z racji braku wolnego czasu, nawet jeśli jutro będzie maszyna, to nie będe mogl jej skonfigurowac. Bynajmniej nie od razu, pewnikiem przez weekend.
Kolejna wiadomość, co jest oczywiste, to kolejne serwery: TP, AWP/AIM być może RM - to zależy od tego, czy ktoś to będzie ogarniał. Wiadomo, znacznie wzrośnie zapotrzebowanie na administratorów, a jest wsród Was kilku, ktorzy na te posade się nadają.
Inny temat to wygląd strony, a dokładnie jej układ.
Wprowadziłem ankiete, jak na razie chcecie zostać przy obecnej konfiguracji. Osobiście wolałbym powrócić do starej, bo tylko my tak mieliśmy, jesli chodzi o tematyke cs'a.
Proponuję wypowiadać się w tej sprawie.
Niedługo zastana nas Swieta, co wiaze sie z niespodziankami oraz prezentami. Tego nie bede ujawnial, bo to tajemnica(Ci co maja wiedziec, to wiedza:), ale z pewnoscia bedziecie zadowoleni.
Wszystko z mojej strony.
Pozdrawiam.
Dodany dnia 11/26/2009 19:41
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Wiedziałem że warto czekac ;]
A co chodzi o wygląd starego forum to ja już do tego się przyzwyczaiłem. Nie wiem jak dla innych ale dla mnie ten pasuje .
Dodany dnia 11/26/2009 19:43
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Co do strony , to ankieta zdecydowala chyba , ale wolalbym wrocic do starego Forum ..
Jak chodzi o serwer RM , ktory wkrotce ma szanse powstania , z checia przejal bym obowiazki administratora.
Nie wiem kim bedzie H@ aczkolwiek typowal bym Robsona jesli by chcial ;) Niespodzianka , domyslam sie , ale nie wiem dokladnie czy to miales na mysli
Poczekamy zobaczymy
To tyle z mojej strony x)
Dodany dnia 11/26/2009 20:10
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ja chce zeby było RM więc wyśle wiadomosc.. ;]
Dodany dnia 11/26/2009 20:29
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
No w końcu dedyczek :* :D
Tak myślę, że zostanę przy posadzie H@ TP, więc będę potrzebował dużo osób znających się na zasadach TeamPlay, a przede wszystkim z pełną kulturą.
A co do stronki to ja bym został przy tej: przejrzysta, niby tamta oryginalna , ale przecież ta również - 'róbta jak chceta' ;]]]
Jeśli chodzi o niespodziankę to mam dużo domysłów ;)
No to teraz zostało nam tylko : DO ROBOTY! ;]
Dodany dnia 11/26/2009 21:03
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jesli wypali z tym Dedykiem to wporzadku ,lecz jesli nie to bedziemy pograzeni w rozpaczy 
Dodany dnia 11/26/2009 21:56
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ja jestem za pluginem ktory dodaje modelom czapki mikolajki a paka zamienia sie w choinke z prezetami
Oczywiscie tylko na czas swiat.
// PrO_Sp3cT
Ja bym zaszalal o dal caly stroj mikolaja , a nie tylko czapki ;p choinka jak najbardziej i jakied mapki w sniegu jak da rade ; ]Edytowane przez
PrO_Sp3cT dnia 11/26/2009 22:48
Dodany dnia 11/26/2009 22:11
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Tak jak napisał Kamil 'nie śpiesz się'. Wolę poczekać dwa tygodnie i grać na dobrym serwerze niż jutro z lagami itp... Co do TP chętnie objął bym funkcje administratora, jeśli potrzebowali byście pomocy (;.
Dedyk - świetnie.
Prezenty - Hmmm mam nadzieję że i ja coś dostanę =D. Oczywiście żartuję.
Dodany dnia 11/27/2009 11:03
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Witam po krótkiej przerwie . Wspomniałeś o dedyku dla FFA,TP,AIM,RM a dla 4Fun też będzie dedyk ?
I jeszcze możesz zdradzić informacje jaki to będzie dedyk chodzi mi o wymagania maszyny i jakie pieniądze w to włożyłeś ? Jeżeli to nie tajemnica to zdradź szczegóły tutaj
Dodany dnia 11/27/2009 14:56
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
A wiec :
Fakt wiazacy sie z koncem serwera FFA to koniec dobrego rankingu zajawki. Ale znajac naszych zajawkowiczow rownie szybko jak utracimy serwer tak szybko wzniesie sie on na wyzyny ;]]
Mowiac o prezentach na swieta sam Dedyk bedzie dla nas prezentem. Nowe serwery, Wieksza ilosc chetnych i ogarnietych adminow.
Co do u układu storny kazdy dobrze wie ,ze powrot do starego układu to rowniez wspomnienia ktore sa dla nas bardzo miłe ;]]
Sam powiedzialem kiedys jedna wielka wirtualna rodzina i to zawsze bedziee mi sie kojarzyc z zajawka ;]]
Wedłgu ankiety duzo graczy chce powrotu do starego układu ale wiekszosc wogole go nie widziala ;]] Z tad tez głosy przeciwne wydaje mi sie ;]]
Prawda jest tez ze ktorys z moich poprzednikow napisal " Nie spiesz sie " To tez prawda. Co nagle to po diable . ob wszystko powoli tak zeby mialo rece i nogi :DD
Pozdrawiam ;]