Zobacz temat
Sieć serwerów cs 1.6 zajawka^ ∫ zajawka^ FORUM OGÓLNE ∫ PROPOZYCJE

wLadca - Odnośnie podania

Drukuj temat
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 09/18/2011 17:06
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Zakładam temat ze względu na to ,że chciałbym sprostować kilka rzeczy ,a w podaniu nie da się napisać posta.
(Chętnie wróciłbym do stanu ,kiedy w podaniu mogli wypowiadać się admini serwera + użytkownik zakładający temat)

#MsT
"chciales ffa, nie przyjeli cie to probujesz u nas- to tak jak bys 4fun traktowal tylko jako drugą opcje w razie niepowodzenia i mimo wszystko wolisz ffa."

Na 4Funie grałem od zawsze i nigdy żadnego serwera nie traktowałem drugorzędnie. Podanie złożyłem ze względu na to ,że siedzę tam troszkę i chętnie chciałem pomóc. Na FFA nie przyjęli mnie 2 razy (podobno to podanie jest już odrzucone) ,więc nie świadczy to o niczym innym jak tylko o chęci pomocy z mojej strony i ambicji. Gdyby mi nie zależało dawno bym zrezygnował ; ]] Na ggdm też dostałem admina po drugim podaniu.

"drugi powod- wiek."

Co do wieku obawy miał także Domel. Zaryzykował ,przyjął moje podanie na GG+DM i jakoś nigdy nie słyszałem ,żeby ktoś na mnie narzekał. Ci którzy mieli okazję mnie troszkę poznać wiedzą ,że nie jestem dziecinny i spokojnie można mi powierzyć funkcję admina.

"trzeci- masz adma na ggdm- 2 adminow miec nie mozesz, a jak zrezygnujesz to zajawka na tym straci"

Jest bądź było parę osobowości ,które posiadały multi-admina : Mefisto ,Domel ,Beny. Jakoś nigdy nie słyszałem ,żeby jeden z serwerów stracił na tym. Możecie mi spokojnie zaufać ,dam sobie radę ,żadnego serwera nie będę zaniedbywał. Poza tym wątpię ,że GGDM straciłby na tym cokolwiek. Dlaczego? A więc ,jak wiadomo z mojego steama korzysta również siostra "MarTa" . Przesiadujemy razem na zajawce sporo czasu ,jeśli są jakieś problemy na serwerze (cziter ,bluzgi itd.) zawsze mnie woła i ja wtedy robię z tym porządek. Zastrzegam ,bez mojej wiedzy nie ma prawa banować ,zawsze to kontroluję. Biorąc pod uwagę liczbę graczy na gg spokojnie starczy liczba adminów. Xidor wrócił ,jestem za tym żeby go znowu przyjąć ,Inss też często gra ,nic nie stoi na przeszkodzie żeby dostał tego admina. Mamy też paru stałych graczy ,pokupują steam'y i składzik adminowski będzie miodzio ; ]]

"nic do ciebie nie mam, zadnych zastrzezen ale zawsze w podaniach wypowiadam sie subiektywnie. pozdro."

Dzięki wielkie ,również pozdrawiam. Pozostawiam sprawę do przemyślenie. Obiecuję ,więcej spamu nie narobię ; p
img708.imageshack.us/img708/6553/marekpodpis.jpg
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 09/18/2011 20:03
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Rokręca się na dobre
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Władek.

jesli chcesz adminowac na 4fun , to ok rozumiem, jednak bede musial CI zabrac admina na ggm.Wiem ze ggdm nie jest tak rozwiniete jak 4fun,a wiadomo lepiej sie gra na pelnych serwerach;] Spokojnie, nie mam do Ciebie zalu , poradze sobie jakos. Dajcie mi znać jak podejmiecie decyzje.
Edytowane przez Mefisto dnia 09/18/2011 22:05
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 09/18/2011 20:57
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

@@ OFFTOPUJE

[quote]Mefisto napisał/a:
jesli chcesz adminowac na 4fun , to ok rozumiem, jednak bede musial CI zabrac admina na 4fun.

Prosilem cie nie raz, daj sobie spokoj z tym domestosem, to ty nie. (Pomylilo ci sie na koncu gg z 4fun)
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 09/18/2011 20:59
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Nie rozumiem MST o co ci chodziło z tym wiekiem? Nie kumam po co stwarzasz o wiek obecnemu już adminowi... Na FFA nie przeszło, szkoda bo chętnie z Władziem bym pograł częściej, a Marta zgłasza na u@ na FFA jak coś się dzieje, Władek zresztą też info daje jak już tam gra.
Pozdrawiam.
www.cs-zajawka.pl
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 09/19/2011 18:29
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

No to mam 2 propozycje ,a właściwie wyjścia z tej sprawy...

1. (Która mnie interesuje najbardziej) Nagniemy lekko zasady i dacie mi admina na 4Funie . Oczywiście na okres próbny (miesiąca ). Jeśli się nie sprawdzę ,czyli jeden z serwerów na tym straci ,to okej zrozumiem i zrezygnuję.

2. Jeśli już tak chcecie się kurczowo trzymać zasad ,to zostaję na GGDM. Kolejne podanie będzie odrzucone...

Decyzję pozostawiam Wam ; ]]

Pozdrawiam.
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 09/20/2011 09:39
Awatar
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

To niech Marta napisze podanie na 4funie ;D
cs-zajawka.pl/promocja/userbary/serwer_cs_userbar_4fun.jpg
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 09/20/2011 19:35
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Skoro multi na pewno w grę nie wchodzi postanowiłem zostać na GG+DM.
4Fun chwilowo ma wystarczającą liczbę grających adminów. Na gg będę bardziej potrzebny.

Tak więc OSTATECZNIE pozostaję przy ggdm ; ]]
Przepraszam za zawracanie dupska ,możecie zamknąć oba tematy.

Ps. Dzięki za pozytywne opinie ,myślałem że od razu odrzucicie ; p

Przeskocz do forum:

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

SqN
19/05/2012 17:25
Będzie gg dm ? ;p

mazaK
19/05/2012 17:25
Ta, w sumie nowy tu jestem, hahahaha.

SqN
19/05/2012 17:24
Załóż temat, przywitaj się ^^

mazaK
19/05/2012 17:24
MC na FFA zmieniony, później poleci reset rankingu(wreszcie : p)

mazaK
19/05/2012 17:21
Nie ma mnie, to złudzenie optyczne ; ) Witam wszystkich po przerwie ; ]

M@dHuNtEr
19/05/2012 17:17
Mazak jelopie w Polsce?

SqN
19/05/2012 17:16
Hahahahah siema :D

mazaK
19/05/2012 17:15
Mam tyle do roboty, że nie wiem od czego zacząć... Od kawy ; )

mazaK
19/05/2012 17:13
Na wstępie do wszystkich "myszy": Ogony poprzetrącane!

mazaK
19/05/2012 17:12
BU!