Jako, że gram w cs już bardzo długooo i na dodatek Dust2 jest moją ulubioną mapą to te skany, ktore wykonywane sa na filmie to standard kwiestia wprawy :]
1 flesz to bug, ktory zostal juz zniwelowany, reszta to standard, nawet dla tych co krotko graja i jest o wiele wiecej smaczkow na tej mapie, jak i na innych.
tak teraz kazdy takie wali skany hahahhahaha zgodze sie z tym ale wszystko oprocz tego scana z dolnego trupa sie nie spotkalem zeby ktos tam zeskanowal i wiekszosc z was nigdy tego nie zrobilo wiec pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
nic nowego, nic nadzwyczajnego, takimi skanami to ja M@dhuntera codziennie leje hehe, ale młody te wskazówki są na pewno przydatne (dobre słowo od wujka Gordona)
No w sumie większość skanów na filmiku jest od dawna znana ludziom którzy grają często i gęsto. Ja osobiście nie wiedziałem o akcji z fleszem (że bóg) jest na mapce. Ale z pewnością to wykorzystam:]]
hehe
THE ROCES jak zwykle wyprzedza wszystkich o krok :D dzięki nie omieszkam przejrzeć ! niestety teraz nie mam czasu, ale na pewno coś się załatwi. P.S. Skoro na D2 tak mało ludziów bywa to może tam ktoś się skusi ze mną poćwiczyć :D??