Dodany dnia 09/13/2011 20:33
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Wiem ze to radykalny pomysł i niektórzy oskarżą mnie o herezje
ale ostatnio zauważyłem, że dd2 ma kłopoty nikt tam nie gra przez większą część dnia gracze uciekają na ffa i 4fun i co gorsza pewnie na inne serwy ... na awp wydaje mi się , że będzie większa "zajawka" Pewnie i z tego powodu nawet admini tam rzadko bywają ponieważ często nie ma dla kogo a gracze z dd2 przychodzą i proszą nas (adminów 4fun) żeby zrobić porządek na dd2... Przemyślcie to proszę może pomysł warty uwagi, może czas na zmiany ? 
Pozdro !
P.S wstawiłem ten temat tutaj , ponieważ oprócz opinia adminów interesuje mnie też zdanie graczy dd2 .
Dodany dnia 09/13/2011 20:44
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dla mnie ten pomysł jest jak najbardziej POZYTYWNY, dlaczego? Juz tłumaczę. Otóż przed zawieszeniem serwerów my, admini owego serwera cieszyliśmy się z frekwencji graczy, teraz, gdy zajawka "Wróciła" (choć nigdy nie odeszła ;p) dd2 stoi 3/4 dnia puste, czasem wejdzie 5 graczy na chwile i zaraz na nowo robi się pusto, moje reklamy mało dają, gram tez nie za często (właśnie z powodu braku graczy). Dlatego dobrze byłoby chociaż spróbować, zamiast only dd2 dać AWP, jeżeli to by nie pomogło, przypuśćmy w ciągu miesiąca, góra półtora, wrócilibyśmy do starego systemu, to tyle ode mnie, mam nadzieje, ze ktoś się zainteresuje tym tematem. Pozdrawiam. Polako.
P.S Przepraszam jak narobiłem błędów, ale ciemno w pokoju a nie mam 386 nóg żeby wytwarzać prąd i na kompa i na lampkę ;)
Dodany dnia 09/13/2011 21:11
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Carver, wszystko fajnie spoko, tylko zauważ, że na 4fun'ie gdy mapa zmienia się na zajawkę_awp to po około pierwszych pięciu rundach jest co raz mniej graczy, jak dla mnie ten serwer nie ma przyszłości, ale zawsze możecie spróbować
Dodany dnia 09/13/2011 21:20
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
A ja proponuję zlikwidować D2, adminów (płacących) poustawiać na 4fun i ffa i mieć jeden stratny serwer mniej...
Ewentualnie postawić w jego miejsce FFA 2.
HOWK!
Dodany dnia 09/13/2011 21:58
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
A ja proponuje wgrać jakieś mod'owe serwery że się tak wyraże:
Np:
1. Spróbować DM - DeatchMatch (DM), serwer moim zdaniem fajny i można na nim sporo poćwiczyć. Jednak jest już gg+dm więc to by się gryzło razem
2. Zombie mod- każdy narzeka na to, jednak co patrzyłem dawniej po serwerowniach takie serwery mają dużo graczy
3. Cod-mod - też jakiś mod, jednak gdyby miał być mod wolę zombie.
4. I jak mówił madzius drugi ffa ale z bf2, bo moim zdaniem dwa serwery ffa nie są potrzebne.
I tak jak mówił el polako spróbować coś na miesiąc może wiecej. Wcześniej ankiete dać czy coś takiego.
Temat jest dość poważny bo szkoda jednego serwera i adminów.
Pozdrawiam.
Dodany dnia 09/13/2011 22:04
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Właśnie oto mi chodzi szkoda adminów serwera i graczy a jest to jakaś alternatywa wasze pomysły też nie są złe co po niektóre choć żaden nie dorównuje mojemu
P.S. Zapomniałem dodać, że skromny jestem hehe "_"
P.S.2 Wydaje mi się , że jest naprawdę wielu "amatorów" AWP, (a to że na 4fun nie potrafią grać awp i uciekają jak jest grane 1/2 razy dziennie chyba nie ma nic do tematu) i tak niewiele serwerów na scenie cs 1.6 , że pod odpowiednią opieką mógł by urosnąć w siłę .Edytowane przez
Carver dnia 09/13/2011 22:15
Dodany dnia 09/13/2011 22:08
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Powiem tak za AWP nie przepadam no ale cóż na upartego mozna by spróbować ale o wiele bardziej podoba mi sie pomysł Madziusia ---- wróć Pana Madziusia
P:
Dodany dnia 09/13/2011 22:13
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ja jestem jak najbardziej na TAK. Chętnie popykam na serwerze awp ; ]]
Skromnie ,ale głos też się liczy ; d
Chociaż pomysł Pani Madzi też jest ciekawy.
Nie ,jednak nie jest.
Zdecydowanie ,moja następna pozytywna cecha ; ]]Edytowane przez
wLadca dnia 09/13/2011 22:14
Dodany dnia 09/13/2011 22:19
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jedno FFA juz jest, dobrze prosperuje wiec lepiej rozszerzyc o cos co przyciagnie tez innych graczy. AWP nawet najwiekszych serwerowni stoi puste. Cod-mod, bf2, tego gowna jest wszedzie, wszystkie dzieci zaczynaja od tych serwerow, tego jest pelno jak cholera i wszystko stoi puste.
z Zobie Modem mozna sprobowac, serwer TP bylby fajny, ale ciezko rozkrecic, choc takie proby byly.
A najlepiej to postawic DM, nie wiem czy ciezko takie cos rozkrecic, ale po udpadku serwerow GAD, hash-jama wiecznie pelna, lukman to jakas porazka, a dobrze skonfigurowany serwer DM bylby dobry.
Takie moje zdanie jako bylego gracza zajawki i dd2, niestety dalej nikt nie potrafi zdjac mi bana-widmo;].Edytowane przez
Durek dnia 09/13/2011 22:26
Dodany dnia 09/14/2011 05:45
aktywność na forum
Rokręca się na dobre
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Powiem tak , niektórzy próbują zrobić coś na siłe , przemyślcie to co proponujecie...
Serwer DD2 raczej tak stałych graczy nie znajdzie czemu ? Kto będzie grał na okrągło jedną i tą samą mape .
Co do awp serwera ... uważam iż znajdą sie tam tylko graczę chcący ogarnąc lepiej broń jaką jest awp . ogarną i pójdą ciupać na ffa i tp lub cw.
Moim zdaniem i to już od dawna jaki serwer proponuje postawić jest to serwer War3 Mod ( Rasy dodające umiejętności takie jak nie całkowita niewidzialność , wyższe skakanie , więcej hp , odbieranie życia itp )
Dodatkowo można do tego dodac mod bf2 . Grałem oficjalnie na takim serwerze nie dawno i powiem wam że rewelacja !! poco nam jakis gun game , wciepujemy na taki serwerek duże mapki oraz małe , na dużych mapkach ładuje sie mod war3 na małych dodatkowo bf2 i mod ze zdobywaniem broni pokoleji tak jak na tym gungame chętni zobaczyc jak działa taki serwer prosze się zgłosić do mnie na gg 5744416 po IP
nie żeby to była jakas reklama. ale mam nadzieje ze większość tym przekonam mimo iż najbardziej liczy sie tu zdanie Marcina który myślał ale o samym modzie bf2 ale myśle iż poszedł by na kompromis i mieli byśmy również war3 którego nigdy nie było na zajawce
Co do Zombi moda . Mod fajny jeżeli jest skonfigurowany tak jak na pewnej serwerowni , nazwy tutaj nie będe podawał . Plusy takiego serwa jesli byśmy go posiadali ? otóż Marcin potrafi robić mapki , wiadome mapka do zombi moda skomplikowana ? Niee
Nie trzeba rozlożyć dobrze kamp ani czasów na raszowanie , wystarczy troche pokombinować ze skrzyniami itp ;] na moim kompie mam wiele fajnych mapek bo spędziłem wiele godzin na tym serwerze , więc służe pomocą.
A co do minusów tego moda , no to serwer musiał by sie troszk rozkręcić ponieważ gra np w 3-4 osoby z rana na takim serwie raczej nie ma troszke sensu . Tyyle w tym temacie bo sie troche rozpisałem no ale cóż taką mam prace i się nudze
Mam nadzieje że troche pomogłem i rozjaśniłem co nie które sprawy