Zobacz temat

[PROPOZYCJA] Vote map na FFA.

Drukuj temat
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 16:42
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Cześć. Mam propozycje wprowadzenia Vote map, czyli głosowania na mapy. Moim zdaniem automatyczne wybieranie jest nudne, ponieważ ciągle są grane te same mapy. Vote wprowadziłoby możliwość grania na wszystkich mapach. Dana mapa może być powtórzona co 10 rund. Każdy gracz ma możliwość wystawienia propozycji mapy. Vote rozpoczyna się pod koniec czasu mapy i bierze w nim udział 5 najszybszych propozycji. Oddajemy głos wybierając 1, 2, 3, 4,5 lub przedłużenie mapy czyli 6. Jak ktoś nie chce brać udziału nic nie wciska. Ma to jeden jedyny minus - niekiedy w głosowaniu mogą się znaleźć podobne mapy np. de_nuke i de_nuke_1337. Moim zdaniem byłaby to wielka zmiana na FF Zajawce i dałoby wiele możliwości. Dziękuję za przeczytanie. Pozdro.
Edytowane przez THE ROCES dnia 01/05/2012 11:20
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 17:56
Awatar
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Jestem jak najbardziej na TAK za wprowadzeniem tego na wszystkich serwerach. Grałem już na sieciach z Votemap'sem i wg mnie jest to bardzo przydatne i daje po prostu możliwość wyboru.
Możesz odpowiedzieć na tego posta. Wystarczy się zalogować. Nie posiadasz konta? zalóż je za darmo.
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 18:27
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

A ja jestem na zdecydowane NIE i jeszcze raz NIE!!!!! obecnie na FFA ludzie narzekaja ze sa grane te same mapy caly czas i sa to te popularne mapy, poniewaz Mazak skrocil MC do kilku map! a jak by wprowadzic vote map to ta sytuacja by sie nie zmienila nigdy zawsze beda grane te same mapy!!! MC jest o wiele lepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez M@dHuNtEr dnia 09/03/2011 19:02
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 19:59
Awatar
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

hmm co do vote map ,sam pomysl nie jest glupi ,ale madhunter ma racje .Moim zdanie admin powinien zrobic glosowanie na mapy (mozna do niego napisac );p
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 20:21
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

UWAŻAM TAK SAMO JA MADHANTER BO JUŻ CO NIEKTÓRYM SIĘ JUŻ NIE CHCE GRAC TYCH SAMYCH MAP 8 RAZY DZIENNIE Pfft
#6 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 20:22
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

zły pomysł, na zajawce zawsze był mapcycle, a co do map można dawać swoje propozycje na forum
#7 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 20:25
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

M@dHuNtEr napisał/a:
A ja jestem na zdecydowane NIE i jeszcze raz NIE!!!!! obecnie na FFA ludzie narzekaja ze sa grane te same mapy caly czas i sa to te popularne mapy, poniewaz Mazak skrocil MC do kilku map! a jak by wprowadzic vote map to ta sytuacja by sie nie zmienila nigdy zawsze beda grane te same mapy!!! MC jest o wiele lepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cóż może i tak ale bierz pod uwagę to, że co prawda ludzie lubią standardowe mapy ale granie co 4 mapy dust i dust2 się nudzi. Wiele osób, które widziały mapy typu fly_snow czy awp_island_s lubią je, a nigdy nie mogą pograć z kimś innym jak z botami. Na zajawce nie gra się w takie (moim zdaniem) super mapy jak rio, kabul, cpl_mill, a vote by to zmieniło.... Weź pod uwagę też to że standardowe mapy mają wiele odsłon. Gracze przerabiają je na np. zimowe, dodają coś itd. Sam widziałem chyba z 3 przeróbki dusta. Mam nadzieje że o tym pomyślisz. Pozdro
#8 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 21:06
Awatar
aktywność na forum
Rokręca się na dobre
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

Zdecydowanie jestem na NIE , ponieważ bedą grane cały czas te same mapy , gralismy zawsze mapcykl i tak powinno zostac tylko żeby ten mapcykl był ten co wtedy ( rozszerzony , wraz ze stacja , fabryka ,chateau i resztą )
Jedyne co można zrobic, to dodać adminom mapki które tylko my możemy zvotować
Szczególnie chodzi mi tu o jakąś małą mapke która mogli byśmy zagrać w nocy gdy zostaje z 8 osób na serwerze była by to mapka typu fy_iceworld , assault , pool_day , cs_crakhouse
Wysłałem Marcinowi ulepszoną wersje de_nuke09 jest naprawde super czasem jak patrze to podoba mi sie bardziej od orginału wygląda jak w cs sourc, może sie przyjmie Smiech
#9 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 21:21
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

W pełni popieram zdanie Amph`y ; ]
Mc po to jest, żeby był. Rozszerzony, obszerny i dobrze poukładany. Kilka mapek do zmiany dla adminów - TAK, fy_pool_day - TAK. Do tego na noc przyda się jeszcze fy_snow i jeszcze kilka dobrych fun mapek ; ] Nic tak nie cieszy ludzi, jak powiew świeżości. Do tego jeszcze dobra awp mapka i jest pełnia szczęścia ;D
Edytowane przez noga pudziana dnia 09/03/2011 21:24
#10 Drukuj posta
Dodany dnia 09/03/2011 21:24
Awatar
FUNKCJE NA STRONIE

aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika

Pokaż sprzęt tego gracza

ostrzeżenia

I tak nie będzie żadnej zmiany w mapcyklu i ja to wiem i wy to wiecie....
Po co spamować na ten temat skoro i tak ciągle to samo było jest i pewnie będzie?
Ja osobiście jak widze MC z FFA to szklanki mam już w oczach bo mam dość tych staroci.
Pozdrawiam .
P.s. Votemap?? ahhaha nie przejdzie ten numer i tak.
www.cs-zajawka.pl

Przeskocz do forum:

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

M@dHuNtEr
19/05/2012 17:17
Mazak jelopie w Polsce?

SqN
19/05/2012 17:16
Hahahahah siema :D

mazaK
19/05/2012 17:15
Mam tyle do roboty, że nie wiem od czego zacząć... Od kawy ; )

mazaK
19/05/2012 17:13
Na wstępie do wszystkich "myszy": Ogony poprzetrącane!

mazaK
19/05/2012 17:12
BU!

M@dHuNtEr
19/05/2012 16:41
dviusndu eho5gta385gsbfjv berguag 3a58ulg a3uga sdvarufb a 4g a4yug abzxcv a var4 a4u rozszywrowac prosze!!!!

sas0r
19/05/2012 16:19
Wejdz jakis kurwa admin na 4FUN bo 3 typy na odpale (Non steamowe) biegają ?

BoczeK
19/05/2012 14:43

Gucio123
19/05/2012 13:07
NOGA GEJMANA NA PREZYDENTA.!

Patriko
19/05/2012 13:02
Crashed jak chuj