To tak jak wiadomo to troche czasu gram(grałem) na zajawce, aż mi się komputer nie rozwalił. a więc czas wrócić tylko, że mam problem z kupnem komputera. a w zasadzie to nie wiem czy kupić kompa tzw.(składaka) czy nowego.
kto mi pomoże dokonać tak trudnego wyboru?:D
dodam jeszcze, że jak kto już chce mi pomoć to poprosze jakie oferty, lub niech poda częci z których mógłbym złożyć komputer. na zakup mogę ofiarować 1000zł lub trochę ponad;]
Z Góry Dziękuję
Pozdrawiam wszystkich zajawkowiczów/czek= GORI,]
Nowe zlozone juz sprzedawane w MM allegro czy innych Biedronkach to s gowna. Kompa mozna poskladac. Powiedz co ci zostalo ze starego kompa bo przy takiej cenie mozna zostawic obudowe i naped, ew. tez i dysk.
Wiadomo że składak lepszy, komputery firmowe nie dają rady tyle wyciągnąć co tzw. fachowo komputery "Klony". Najlepiej wyłóż grubsza kasę i podejdź do informatycznego niech ci wypisze jakiś zestaw części do siebie pasujących optymalnie wraz z ceną będziesz wiedział na czym stoisz. Ewentualnie możesz sam podmieniać lub zasugerować części a jego tylko podpytać i niech ci złoży
OMG podajecie mu strone, a pare osob tu u nas naprawde zna sie na kompach. Pisz do mnie na gg lub do kosiego, madziusia
Wiekszej kasy nie potrzeba do kompa do cs-a i podstawowych czynnosci. Ja skladalem kompa stopniowo co jakis czas dokupujac new czesci i wszystko wyszlo ok 1000 zl wliczajac plyte glowna sprzed ohoho 4 lat. Na nim gram na luzie w mafie II na full bez scinki w cs mam 80 fps, gta 4 na srednich bez scinki.
Russek tą stronę co mu podałem to jest najlepsza w Polsce. Lepiej tam kupić komputer niż iść do własnego miasta i tam się pytać informatyków jaki komputer kupić. Na tej stronie masz wszystko:
polecane grafiki
polecane zasilacze
co kupic a czego nie
Zajrzyj tam to zobaczysz jakie to jest komedium wiedzy na temat komputerów.