Dodany dnia 08/20/2010 17:50
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
A więc dla czego zrobiłem ten temat? Hmmm szczerze to jestem upierdliwy bo naprzykrzam się mzk`owi na pw aby zrobił jakiś załącznik do serwerów oraz zakładkę na stronie poprzez które można by było bezproblemowo wysłuchiwać audycji w radiu.
Na czym to miałoby polegać? Co tu dużo tłumaczyć, każdy przynajmniej raz w życiu słuchał "Eska" "Zet" "RMF FM" czy jakieś radia internetowe. To będzie to samo tylko, że za pośrednictwem serwera internetowego serwisu "radyjko.net" Audycja: sprawozdania z dnia, nowości na zajawce, ciekawe opinie i wywiady z administratorami i nie tylko, muzyka - dla każdego coś się znajdzie, pakiet pozdrowień itd.
DJ`e? Nie liczni którzy posiadają IQ powyżej 270 wiedzą, iż projekt jest na taśmie produkcyjnej w częściach od kwietnia, więc nie trudno się domyślić że do tego czasu znalazłem już ochotników takich jak: Mikassa, SqN, Lodzik, kocham, punisher, mefisto ;] Inni również mile widziani.
Procent gotowości do startu? Gdyby nie fakt, iż serwer nie ma jak na razie opcji dołączenia radia, oraz na stronce nie ma tej zakładki to mielibyśmy 100%, tak to jest jakieś 80%, ale i tak da się wystartować ;] Nasza zajawkowa stacja stoi i czeka na gwizdek startowy od was, a szczególnie od mzk który już kilkakrotnie odwodził mnie od tej myśli, ale jak widać nie dałem się - upierdliwość mam po mamie ...
Pakiet serwera??? Serwer radia jest podstawowy i posiada on 49 miejsc dla słuchaczy oraz bezgraniczny pakiet pozdrowień poprzzez który DJ może kontaktować się ze słuchaczami ;] Można odsłuchać radio zarówno poprzez stronę jak i winamp albo inne programy muzyczne. Dodatek do serwera nie wiem ile kosztuje ale wiem, iż + zakupu takiego cacka jest odblokowanie ilości słuchaczy od 49 do 999 ;)
Coś specjalnego? Myślałem o pakiecie naszym zajawkowym - do radia, a konkretnie "Gorąca Linia Zajawki" czyli konto gg poprzez które będziecie mogli dowiedzieć się coś o audycjach, porozmawiać oraz wymienić opinię, a za sterami takowego dodatku będzie zasiadać ochotniczka, chyba każdy już wie że chodzi o czarującą mikassę ;]
OCZEKUJĘ ABYŚCIE WYPOWIEDZIELI SWOJE ZA I PRZECIW DO PONIEDZIAŁKU
Dodany dnia 08/20/2010 17:57
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Zaskoczenie wielkie xD, no róbcie, róbcie, zobaczymy co z tego będzie xd, zróbcie relacje z meczów w turnieju :D
Dodany dnia 08/20/2010 18:09
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
oczywiście chciałbym zdążyć relacjonować i tą imprezę wraz z ekipą dj i reporterów radia, lecz upierdliwość i stanowczość mazaka nie pozwala mi nazbyt wiele, jeżeli przegłosujecie to do poniedziałku to w południe mógłbym wystartować
Dodany dnia 08/20/2010 18:21
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Oh, czarująca Mikassa musi się wypowiedzieć. :D
Na początek mam dla was dwie wiadomości. Jak to bywa - dobrą i złą. Zła jest taka, że mój głos i tak na początku pozostanie anonimowy, więc nie napalajcie się na rozkoszne noce z Mikassą ;> Ale bez obawy, gwarantuje że noce z Lodzikiem, SqNem, Modulem i resztą też będą zacne i zaspokoją wszystkie wasze potrzeby :D
Dobra nowina, zaś jest taka że po długiej, ciekawej i interesującej dyskusji w modulowym okienku steam, doszliśmy do jeszcze ciekawszego wniosku. I jeśli tylko moja wiedza, możliwości i godność pozwoli będę dla was przygotowywać zajawkowe^ wiadomości. A dodatkowo, mamy w planie wywiady z zajawkowiczami^ :)
Jeśli chodzi o tygodniowy przegląd e-sportowy - moja wiedza na ten temat jest zbyt uboga, więc czekam na chętnych którzy podjęliby się tego zadania.
Liczę o wypowiedź i propozycję od każdego z Was, z niecierpliwością czekam na opinię H@ serwera, a także na wypowiedź szanownego Mazaka.
Pozdrawiam.
Dodany dnia 08/20/2010 18:23
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jestem za, a nawet przeciw! Warto spróbować :D
Dodany dnia 08/20/2010 21:27
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
I już mamy 1 chętnego ;) Ekipa rośnie w siłę 

Dodany dnia 08/20/2010 21:35
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Na tak
Oczywiście super pomysł, ale ja się niczym nie chcę zajmować
Za duża odpowiedzialność jak na 14-latka (chyba nie muszę podawać innego przykładu, według którego jestem, za młody ; sami się domyślicie)
Dodany dnia 08/20/2010 22:09
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ezero napisał:
Na tak :) Oczywiście super pomysł, ale ja się niczym nie chcę zajmować :P Za duża odpowiedzialność jak na 14-latka (chyba nie muszę podawać innego przykładu, według którego jestem, za młody ; sami się domyślicie)
Nie wiem jak sprawa jest z wiekiem, ale jeśli uważasz że 14-latek nie może nam pomagać to faktycznie, nie nadajesz się na to stanowisko.
Botqa sobie widzę w roli zbieracza informacji, ale jakoś nie wyobrażam sobie żebyś pisał dj'om tekst wiadomości. Jeśli się zgodzisz, to możemy w pewien sposób współpracować, no wiesz mam na myśli to, że Ty byś zbierał e-sportowe wiadomości a ja bym pisała "przemówienia". No chyba że sam podejmiesz się tego zadania? W każdym razie, oferuje pomoc :)
I miło widzieć że jednak są chętni, myślę że szczegóły ustalimy gdy już zbierzemy zagraną ekipę.Edytowane przez
Mikassa dnia 08/20/2010 22:10
Dodany dnia 08/20/2010 23:58
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia