Dodany dnia 08/15/2010 11:38
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Witam!
Moi drodzy, do konca sierpnia beda istnialy serwery, od wrzesnia serwerow nie bedzie.
Powod: Brak pieniedzy na utrzymanie serwerow. Mielismy to razem ogarniac, niestety nie potraficie. Osobiscie nie mam dodatkowych, wolnych funduszy, ze dokladac do zajawki. Zreszta przez te prawie dwa lata wystarczajaco w nia wpakowalem.
Przykro mi, ze tak to sie konczy.
Od siebie dam jeszcze tylko nowa strone, bo strona pozostanie, szkoda spolecznosci, ktora wspolnie tworzymy...
Chcecie serwerow, ogarnijcie skladki. Nie chcecie, olejcie sprawe.
Do graczy: Kazdy "grosz" sie liczy. W razie, gdyby ktos jednak przejmowal sie losem serwerow, to odsylam go do dzialu kup slota, macie tam numer konta.
DANE DO PRZELEWU:
NR KONTA:
14 1160 2202 0000 0001 5701 1930
W tytule przelewu wpisujemy: zajawka_nick
Przykład: zajawka_pele
Miejscowość: Zgierz
Ulica: obojętne, np. Zgierska 10
Odbiorca: Marcin Mazulewicz.
Liczymy na Was ZAJAWKOWICZE; "Każdy grosz się liczy"
~ Każdy wspomagający może liczyć na rangę oraz slot na wybranym serwerze ( w zależności od przelanej kwoty )Edytowane przez
mazaK dnia 02/28/2012 17:01
Dodany dnia 08/15/2010 11:48
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Powiem tak, nie chcecie młodych adminów którzy ogarną składki wiec macie.
Prosze o info ile kasy trzeba na utrzymanie serwerów miesięcznie?
Dodany dnia 08/15/2010 11:57
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
ja tu nie mam dużo do gadania.szkoda serwerów,szkoda graczy i szkoda tej miłej atmosfery. daj numer konta bankowego itp. to wesprę was!
Dodany dnia 08/15/2010 12:02
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Tak Termint , rzeczywiście twoja wypowiedz jest godna uwagi , jak zawsze zresztą.Jeśli nie masz co pisać , to nie spamuj i nie pisz " Ze nie dajecie szansy młodym adminom " , bo to w ogóle nie gra roli.Jak chcesz tak bardzo pomóc , to wyślij co jakiś czas jakieś 10 zł , a nie piszesz kolejnego , głupiego posta ...
A wracając do serverow , to rzeczywiście jest lipa mała , ja mogę 25 wpłacić 150 zł , żeby można było podtrzymać server , na którym niektórzy zaczynali i uczyli się nowego stylu i poznawania nowych , ciekawych ludzi , których na pewno zabraknie ...
Dodany dnia 08/15/2010 12:02
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
tak jak napisal termint, przydalo by się wiedzieć o jaka sume chodzi..
a ty mazaku tez troszke zawaliles.. potrzeba nowych h@ na serwerach.. nie ma h@, nie ogarniane sa skladki.. tak to by ktos postraszyl ze nie placisz skladek to zabieramy admina i tyle.. ogarnij troche calą siec i wszystko bedzie ok.. a TY wchodzisz na forum i piszesz ze koniec zajawki( nie pij tyle;) )
ps. jak jaszczur byl H@ 4fun to zawsze przypominal o skladkach itp.. wiec wszystko jest sprawa organizacji..
Dodany dnia 08/15/2010 12:06
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Radkue , co ty pierdolisz ?
Widzę , ze wy wszyscy nie rozumiecie tego wszystkiego i nie miej pretensji do Mazaka ,bo jak byś nie wiedział , to on tyle wpierdolił w ten server, ze ty nie zdajesz sobie sprawy z takiej sumy.
Jaszczur przypominał i co , raz na jakiś czas ktoś wpłacił !
Tu nie chodzi o przypomnieniach ,bo każdy powinien wiedzieć , do kiedy są składki , a nie czekać na H@ i na jego wpis ...
Masakra ...
Dodany dnia 08/15/2010 12:14
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
szuszu, widze popadles znowu w histerie
ostatnim razem jak byly problemy z kasa bylo to samo, koniec i wogole.. daj se siana bo przezywasz jak mrowka okres..
a to co napisalem to szczera prawda.. koszt utrzymania dedyka nie jest wcale taki duzy.. i jesli owi h@ przypomna i ktos tam wplaci, nie mowie ze wszyscy od razu.. to na utrzymanie starczy...
Dodany dnia 08/15/2010 12:19
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Panowie nie kłóćmy się . Nie w takiej chwili. Teraz trzeba pomyśleć jak wyjść z tej sytuacji, a nie obwiniać się wzajemnie. To nie przyniesie żadnych pozytywnych skutków. Marcin i tak już dużo zrobił. Pamiętajmy że to On jest założycielem, ale nie możemy oczekiwać że będzie nas sponsorował. Każdy chce grac nikt nie chce płacić. To jest tutaj problemem. Osobiście wysłałem wiadomości do wszystkich na gg do których mam kontakt. 3 osoby odp. że wesprą. Admini proponuje zrobić binda i zaspamować od czasu do czasu na serwerze że zajawka upada. Jeśli chcecie tu grac wesprzyjcie nas lub 1 września serwer zostanie definitywnie wyłączony.
Przykro mi bo osobiście nie mogę Was / Nas teraz wesprzeć gdyż ostatnio mam poważne problemy finansowe i jestem w plecy jakieś 1000 zł. Jeśli tylko zdobędę trochę kasy żebym mógł wesprzeć to wesprę...
Dodany dnia 08/15/2010 12:20
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Panowie bez napinki.
Szuszu jest ostatnio poddenerwowany.
Nie ma co się wkurzać - trza działać.
W poniedziałek sam wpłacę kasę, może nie będzie tego dużo ponieważ nie zarabiam - ale coś dam..
Panowie, nie ma co sie bić - czyny, nie słowa!!!!!
Dodany dnia 08/15/2010 12:20
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ta , skoro jesteś taki cffany , to powiedz mi , czemu przez ostatnio , długi okres nie zostały wpłacane składki ( nawet po 5 zł , czy 10 ! ) , nikt w ogóle się nie interesował , nikt !
Radkue , zanim coś napiszesz , to może przemyśl , to co napisałeś , bo jak widzę , to tylko myślisz wyobraźnią i myślisz ,ze MZK napisał od tak sobie ten temat ...