Dodany dnia 04/02/2010 10:20
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dziś wyskoczyło mi jakieś okienko i pisało w nim o 'refresh your password' i od razu wpisany nick u góry. Nie było "iksika" i nie moglem z tego wyjść, to myślałem że trzeba, no i po wpisaniu wyjebało mnie ze steam'a. Wszedłem na pocztę a tam:
Dear kastet1994616,
This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.
We are sending this notice to ensure the privacy and security of your Steam account. If you authorized this change, no further action is necessary. If you did not authorize this change, or if you need additional help with your account, please follow this link to the Steam Support site and submit a request for assistance:
http://support.st..._faqid=197
Thanks for reviewing this information and helping us to maintain the privacy and security of your account.
The Steam Support Team
http://www.steamp...
This notification has been sent to the email address associated with your Steam account.
For information on Valve's privacy policy, visit http://www.valves...ivacy.htm.
This email message was auto-generated. Please do not respond.
VALVE © Valve Corporation. All rights reserved. All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries.
Czyli zajebali mi konto. Na dniach będę miał nowe, lub odzyskam stare. mazaK mam do cb prośbę, jak będziesz to w tej sprawie mam jedno pytanie. Wbij na gg jak najszybciej ; )
A i nie przyjmujcie nowego zaproszenia bo to nie ja pisze tylko ten koleś ; / Wiem na razie ze jest z Gdańska, ale możliwe na dniach będe wiedział więcej.
A i nie przyjmować zaproszenia, bo wam zajebia konto tak jak mi! Już jeden stracil konto po mnie, bo kliknął w zaproszenie nowe!
Dodany dnia 04/02/2010 10:25
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Konta nie odzyskasz bo kupowaliśmy to na allegro czyli dostaliśmy tylko cd-kay, a żeby odzyskać konto trzeba mieć orginalne pudełko z cs gdzie jest cd-kay i wtedy robi się zdjęcie i wysyła do steam . Wszyscy co kupowli na allegro nie odzyskają konto ( w tym ty ) . Ale pewnie już o tym wiesz, szkoda że zhakowali dużo h tam miałeś i kasa poszła się jebać .
Dodany dnia 04/02/2010 10:46
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Kastet nie tylko tobie tak sie stalo bo i mi i hu* bombki strzelil nie mam stima nie mam konta bo komus sie nudzilo ;/ ech..
Informacja od Modertatora
KULTURA
Dodany dnia 04/02/2010 11:30
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Hrrr, ja juz napisalem w sprawie odzyskania konta, zobaczymy jak bedzie...
Dodany dnia 04/02/2010 12:38
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
dzięki chłopaki za ostrzeżenie. co prawda mam oryginała ale po co sobie problemy robić :/ cholera ludzie to jednak parszywi są. Ja wychodzę z założenia że jak kochać to księżniczkę a jak kraść to miliony;) a oni nawet na głupiego steama za 30 zł się rzucą...
Dodany dnia 04/02/2010 14:56
aktywność na forum
Rokręca się na dobre
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
ja naszczescie mam , przyszlo mi zaproszenie od : rOotSiK wiec to pewnie ten komu sie nudzi , przekazalem znajomym aby nie przyjmowali od nikogo zaproszen ,
Aro a co do steama to 15 zł , poprostu żal takich ludzi ale co zrobisz
Dodany dnia 04/02/2010 15:08
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gadułka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
To ten Rootsik to ten typ co mu ukradł to konto?? Ja akceptowałem go dzis na steam
Dodany dnia 04/02/2010 15:16
aktywność na forum
Rokręca się na dobre
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Tak Dr Joint od niego , widze ze beny również przyjoł , ja tez mialem przyjac ale nie spodobalo mi sie to bo widzialem rootsa na steamia
Osoby ktore jeszcze przyjeły : Dr. Apsik , freeQ , booteQ , Viffon ,
oy nieciekawie , rozeslijcie znajomym aby nie przyjmowali od nikogo zaposzen nie tylko od " rOotsik" bo jak wiadomo moze sobie zmienic ta nazwe,
Gadalem z Upizganym dostal pierw zaproszenie od Rootsik ale juz go o tym poinformowalem , nieodebral wiec doszlo pozniej od jakiegos sO what
Dodany dnia 04/02/2010 15:18
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Witam!
www.dalisienabrac.pl ; ]]]
Generalnie to mala uwaga: Nie trzeba miec zadnego zdjecia cd-key'a. Wystarczy przeslac sam CD-KEY + opisac cala sytuacje o utracie konta, pewnikiem po angielsku ; ) Ale od czego macie translate.google.pl ; ]
Ja mam wyjebane, mnie konta nikt nie przechwyci, nawet administracja stima ; ]
PS: Robson ma wtyki w administracji VAC'a.
Pozdrawiam.
Dodany dnia 04/02/2010 15:56
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Daliście du... Do mnie doszła zapka od 1 i 2 w małym odstępie czasowym.Do tego Szaki miał zmieniony avatar ,treść wiadomości była ta sam więc coś nie grało. Może uda wam sie odzyskać konta