Dodany dnia 03/31/2010 20:47
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Witam,
Mam zadanie dla osób lubiących pisać, a mianowicie potrzebuje artykuły dla zajawki.
Tematycznie nawiązujcie do counter-strike`a, sieci serwerów, społeczności graczy itp. Treści mają być unikalne, nie kopiowane z innych stron.
W danym artykule używajcie następujących fraz, lecz nie więcej niż 3 w jednym :
ip serwer cs
serwer cs
serwer cs 1.6
serwer cs 1.6 non steam
serwer cs 16
serwer cs non steam
serwer cs steam
serwer do cs
serwer do cs 1.6
serwer steam cs 1.6
Każdy artykuł do 2000 znaków.
Artykuły przesyłajcie mi na adres mail`owy : ( Nie zamieszczajcie ich na forum )
Piszcie z sensem.
Pozdrawiam.Edytowane przez
HARDej dnia 03/31/2010 20:54
Dodany dnia 04/01/2010 23:06
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jeżeli są osoby chętne do pomocy to dajcie mi znać, bo muszę wiedzieć czy na kogoś w ogóle mam liczyć.
Dodany dnia 04/01/2010 23:26
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
To tak wstępnie ja jestem chętna ale..
Przedstaw jakoś obrazowo o co konkretnie Ci chodzi bo " artykuły dla zajawki" <- to mi za wiele nie mówi.
Sieć serwerów i społeczność graczy to konkretnie chodzi Ci o zajawkę?
Nie bądź taki tajemniczy, powiedz po co ci to :)
Pozdrawiam.Edytowane przez
Mikassa dnia 04/01/2010 23:27
Dodany dnia 04/02/2010 00:47
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Będę pozycjonować serwis i potrzebuje dużo unikalnych treści.
Nie muszą to być artykuły z najwyższej półki, lecz zdatne do przeczytania przez użytkownika.
W treści nie musisz zawierać nawet słowa "zajawka", wystarczy że tematycznie będzie to połączone z grami online, serwisami itp.
Umówmy się tak, na razie napisz mi kilka średnio jakościowych, a jak będę potrzebować coś naprawdę dobrego, to dam Ci znać.
Dodany dnia 01/19/2011 03:13
aktywność na forum
Niemowa
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Misję. Mam misję od boga, aby w tym zindustrializowanym państwie szerzyć poprawność ortograficzną i palić na stosie wszystkich heretyków, którzy nie korzystają ze świętej księgi jaką jest słownik ortograficzny.
lepiej zajmij się przeklinaniem na serwisach obrażaniem rodziców i t p gra młodzież a czasem dzieci a jak już ktoś pisze? k... c...i t p toż to chamstwo się szerzy jak ludzie chamieją to i ortografi nie nauczysz a swoja droga komp sam sprawdza ortografie
Informacja od Administratora
Na zajawce nie nabijamy postów poprzez odświeżanie tematów napisanych prawie rok temu, z tego powodu warn
Edytowane przez
Judi dnia 01/19/2011 08:39