Dodany dnia 03/30/2010 23:41
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Witam!
W niedziele wprowadzilem do MC (FFA/4FUN) mapke : de_dinuation.
Mape te polecil mi do sprawdzenia amfa, za co naleza mu sie podziekowania - bynajmniej z mojej strony.
Mapa stanowi polaczenie 4 bardzo popularnych map, jesli nie najpopularniejszych : ) niuk, d2, inferno i azteka.
Mnie osobiscie bardzo przypadla mapka do gustu, ktos narzekal, ze jest duza - jednak na serwery 32 slotowe jest wrecz idealna - pobiera sie szybko(u mnie 30s). Generalnie same plusy.
Ciekaw jestem Waszego zdania na temat wprowadzenia tejze mapy do MC. Jak zwykle, czekam na opinie ; )
PS: Wczesniej nie mialem czasu zalozyc tego tematu ; /
Pozdrawiam.
Dodany dnia 03/30/2010 23:47
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
ja powiem tyle, dla kazdego cos dobrego
chociaz nie zmienia to faktu ze wole grac standardy
co do mapy, jest latwa do wyuczenia, jesli zna sie kazda z mapek skladowych to ogarnie sie ja bez problemu
Dodany dnia 03/31/2010 00:12
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
mnie tez sie podoba;p ale ja to bym jeszcze wrzucił de_rats4final. mam sentyment do tej mapki;p
Dodany dnia 03/31/2010 07:44
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dodany dnia 03/31/2010 08:13
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jak dla mnie mapa jest w porzadku.Bynajmniej mnie sie podoba ,ale jak widzialem podczas gry na tej mapie ,malo ludzi gralo (Poprzednia mapa 31 osób) , ( obecna mapa de_dinuation 15 osób).Byc moze bylem akurat ,kiedy byli wybredni gracze ,ale to nie zmienia faktu ,ze mapa ma swoje urozmaicenia ; ]]
Dodany dnia 03/31/2010 08:46
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ona musi byc w MC , jest zajebista może nie którym się nie podoba , ale rasze z dd2 na njuka sa kozackie ; ]] Po graja troszkę na tej mapie i zmienia zdanie .
Dodany dnia 03/31/2010 10:40
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
no mapka musi zostac a mazaku ja ta mapke proponowalem juz wczesniej a ty nie raczyles odpowiedziec zobacz w tym temacie jeszcze jedna mapka mojej propozycji moze ci sie spodoba http://www.cs-zaj...rowstart=0
Dodany dnia 03/31/2010 11:12
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Miałem przyjemość grania na tej mapie, i to już w niedziele;), mapa idealna do gry po 13 w drużynie. bardzo fajnie jets zroboine okno z inferno na wode z azteca, oraz balkonik z inferno wchodzący do nuke Mapka bajerancka
Dodany dnia 03/31/2010 11:24
aktywność na forum
Rokręca się na dobre
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Tak mape początkowo polecił domel ja pozniej podkreslilem jego propozycje bo weszła w cień wiec tak naprawde to jemu trzeba podziekowac
Mapa jest dobra moze początkowo troche nie ogar bo jest małe zamieszanie , gracze musza narazie opanowac przejscia skad gdzie sie idzie
i bedzie naprawde super
Dodany dnia 03/31/2010 11:48
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Mapa wrecz zajebist* , tyle ode mnie , dziekuje.