Dodany dnia 10/20/2009 19:35
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dałem tą propozycje w dziale tym bo nie wiedziałem gdzie dokładnie ten temat przydzielić a więc proponuje mazak wrzucic na forum taka funkcje żeby odznaczała wszystkie nowe napisane wiadomości jako przeczytane powód np wchodze na forum i jest w cholere nowych wiadomości a w nie które tematy po prostu nie wchodze bo nie interesuje mnie np i żeby ikonka z nową wiadomościa znikła to trzeba wejść w ten temat i dopiero znika wiec proponuje usadzić profesje Odzacz nowo napisane wiadomości jako przeczytane chyb a wiecie o co mi chodzi.
Dodany dnia 10/20/2009 20:07
aktywność na forum
Często gada
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Domel, jestem jak najbardziej za. Temat podania, czy bany mnie nie interesuje - moje zdanie się nie liczy, a wnerwiający jest ten kolorowy punkcik.
Jestem w 100% za "odznacz jako przeczytane".
Dodany dnia 10/20/2009 20:23
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Dobrze że o tym pomyślałeś. Przyda się ta funkcja 
Dodany dnia 10/20/2009 20:25
aktywność na forum
Coś tam burknie
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Ja również jestem za. Nie interesują mnie tematy bany,podania czy screeny ponieważ moje zdanie się w nich nie liczy.
Dodany dnia 10/20/2009 20:29
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Jestem za. Przyda się.
Dodany dnia 10/20/2009 20:37
aktywność na forum
Zabiera głos
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Świetny pomysł, jak najbardziej za, powinien się znaleźć na zajawce. Możno to zrobic np poprzez podwójne kliknięcie na ikonke.
Dodany dnia 10/23/2009 14:53
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Wkręcony
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Witam!
Popracuje nad tym, jak znajde chwile czasu. Chodz u mnie jest tak: Wchodze, widze nowe, wyglogowywuje sie: nie widze. Wcale nie musze wchodzic w dany temat, zeby mi zniknelo. Byc moze jako admin tak mam, chodz wydaje mi sie, ze to wina przegladarki ; )
Pozdrawiam.
Dodany dnia 11/16/2009 11:17
aktywność na forum
Gęba mu się nie zamyka
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
mazaqu może cos sie ruszy w tej sprawie dzis musialem w 20 postów wchodzic zeby odznaczyć może też mozna zrobić tak zamiast odznacz jako to poprzez kliknięcie dwukrotne na dział lub dany temat?
Dodany dnia 11/16/2009 12:30
FUNKCJE NA STRONIE
aktywność na forum
Gada jak najęty
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
DOmel Pozytywnie myślisz ;]
Jestem Za.
Dodany dnia 11/16/2009 12:47
aktywność na forum
Zaczyna gadać
statystyki użytkownika
ostrzeżenia
Nie wiem jaki tu jest problem. Jak się zaloguje widze nowe nie wchodze w nie wylogowuje i przy następnym logowaniu już mi nie wyświetla NOWE. Wszystko dziala ok. Może tak jak mazak pisał wina przeglądarki waszej. U mnie na Chrome działa to normalnie a Ty domel jakiej używasz?